хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Політики провокацій

Лідери Свободи брали участь у побоїщі під Радою: фотофакт
31.08.2015 16:09
Печать
Під час мітингу біля стін парламенту, який став трагічним, націоналісти з партії Тягнибока в перших рядах атакували нацгвардійців

Лідери Свободи брали участь у побоїщі під Радою: фотофакт
Юрій Сиротюк, екс-нардеп від Свободи завдає удар палицею
Колишні народні депутати - члени націоналістичної партії Свобода взяли найактивнішу участь в сьогоднішніх сутичках з правоохоронцями біля стін парламенту. Журналісти зафіксували, зокрема, екс-нардепа Юрія Сиротюка, який завдавав ударів кийком у бік міліцейського кордону, і екс-нардепа Олега Гелевея, який вихоплював щит з рук гвардійця. Крім того, в побоїщі біля Ради були помічені лідер Свободи Олег Тягнибок, народний депутат Юрій Левченко та інші політики-свободівці. 

У результаті сьогоднішнього вибуху біля Верховної Ради отримали поранення близько 100 силовиків. Про це кореспонденту 
ЛІГАБізнесІнформ повідомили в прес-службі ГУМВС України в Києві. За попередньою інформацією, з натовпу кинули гранату РГД-5.

Олег Тягнибок в центрі подій. Фото - Главком 

"31 серпня 2015 року станом на 14:40 в ході несення служби по охороні громадського порядку під час зіткнень під Верховною Радою України було поранено близько п'ятдесяти військовослужбовців Національної гвардії, які проходять службу у військових частинах Київського гарнізону", - йдеться в повідомленні МВС. 

Четверо нацгвардейців перебувають у важкому стані, серед постраждалих є учасники АТО. Всім надається медична допомога. 

Прес-служба ВО Свобода відреагувала на інцидент, зажадавши відставки глави МВС Арсена Авакова: "Всеукраїнське об'єднання "Свобода" заявляє: вся відповідальність за теракт біля стін парламенту, в результаті якого постраждали десятки людей, лежить на діючій владі". 

"Саме міліція першою застосувала силу до пікетувальників, спровокувавши численні сутички. У свою чергу, правоохоронці не вжили належних заходів для нейтралізації провокаторів. Очевидно, що використання вибухового пристрою, який невідомі кинули в правоохоронців, є заздалегідь спланованою провокацією, спрямованою проти українських патріотів", - заявляють в Свободі.
 
6

Коментарі

131.08.15, 22:55

Тягнибок вважає, що підробляючи на провокаціях, він ще й рейтинг свій мізерний зможе підтягнути вгору. Патріот хрінов.
Щось не чути про добробат "Свобода".
Згадала, який галас про "політичну розправу" стояв, коли їм "запрошення" воєнкоми розіслали. Тільки Кошулінський і повівся гідно.

    21.09.15, 08:30

    Тягнибок себе остаточно політично закрив як проект.

      31.09.15, 08:48

      І взагалі -- навіщо кричати на ментів? У них є наказ -- вони не розійдуться. Все одно, що на стіну кричати.

        41.09.15, 16:21

        Конец Тягныбоку. Интересно получается, лидерам ЛуганДона не нравятся изменения к Конституции. Не нравятся изменения и Тягыбоку и Самопочи и Ляшку! По логике они патриоты России и подручные Путина. Ладно, отец Тягныбока , по логике, был агентом КГБ, его могут шантажировать, а остальные каким боком стали помощниками Путина.

          51.09.15, 22:26Відповідь на 4 від VChmyriov

          Ага, а ОПО блок патріоти!