хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Свій у свого вже не свій!

Під Радою від осколкового поранення загинув боєць Нацгвардії
31.08.2015 17:07

 У результаті отриманого біля Ради осколкового поранення в серце помер 24-річний солдат строкової служби Нацгвардії Ігор Дебрін

Під Радою від осколкового поранення загинув боєць Нацгвардії
Сьогодні в зіткненнях під Верховною Радою внаслідокосколкового поранення в серце помер 24-річний військовослужбовецьНаціональної гвардії. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.. 

"Один загиблий солдатНацгвардії - кульове поранення в серце... думали осколок - ахтось під шум ще й стріляв", - написав він на своїй сторінці в
 Facebook, проте незабаромв Twitter опублікував уточнені дані: причиною загибелі бійця стало осколкове поранення в серце.

"Загиблий солдат Дебрін - 24 роки, з Херсона - все-таки осколок в серце, не куля", - написав він. 

Міністр також повідомив, що чоловік, затриманий за підозрою у метанні гранати в силовиків - боєць батальйону Січ, підтримкою якого займається партія Свобода. 

У свою чергу, народний депутат 
Антон Геращенко на своїй сторінці уFacebook  уточнив, що загиблого військового звуть Ігор Дебрін, він був солдатом строкової служби і помер у 17-й лікарні Києва. 

"Загиблому бійцеві, Дебріну Ігорю Анатолійовичу, було всього 25 років. Родом з Херсонської області. Він був призовником строкової служби весняного призову", - написав Геращенко. 

Раніше повідомлялося, що серед поранених бійців Національної гвардії під час сьогоднішніх сутичок під будівлею парламенту десять 
правоохоронців виявилися учасниками АТО. 

Читайте також: Під Радою від вибуху гранати поранено 100 чоловік: LIVE

Информационное агентство


1

Коментарі