хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Нагорода від Президента України

Петро Порошенко нагородив за мужність на Донбасі 207 військовослужбовців


Серед нагород, якими відзначено захисників держави: ордени Богдана Хмельницького ІІ та ІІІ ступенів, «За мужність» ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» та «Захиснику Вітчизни».

Президент України Петро Порошенко підписав Указ «Про відзначення державними нагородами України» 207 військовослужбовців. Про це йдеться на сайті глави держави.

Згідно з документом, «особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» до державних нагород представлені 207 військовослужбовців: 164 – представники Збройних Сил, 26 – військові Національної гвардії та Міністерства внутрішніх справ, 6 – Служби безпеки, 11 – Державної прикордонної служби України. 63 бійці Збройних Сил та 5 Міністерства внутрішніх справ відзначені нагородами посмертно.

Усі нагороджені відзначилися у боях за луганський і донецький аеропорти, в Іловайську, Семенівці, Степанівці, Красногорівці, Дебальцевому, Артемівську, Авдіївці, Нікішино, селищах Луганське та Гранітне. Серед нагород, якими відзначено захисників держави: ордени Богдана Хмельницького ІІ та ІІІ ступенів, «За мужність» ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» та «Захиснику Вітчизни».

2

Коментарі