хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Цікаво хто там у більшості, перевертні чи патріоти?

Спецслужба затримала ще одного «перевертня в погонах»
Лана Трохименко 13 серпня 2015, 14:52
 743
Спецслужба затримала ще одного «перевертня в погонах»


Про це повідомляє прес-центр СБ України. Новину читачам передає «Преса України».
Співробітники Служби безпеки України викрили та затримали керівника одного з відділів Лозівського міського відділу харківської обласної міліції під час отримання неправомірної вигоди.

Начальника одного з відділів Лозівського міського відділу харківської обласної міліції було затримано під час отримання неправомірної вигоди біля будівлі його міськвідділу. За таку «винагороду», розміром у 10 тисяч гривень, міліціонер повинен був не притягувати місцевого жителя до відповідальності за вчинене кримінальне правопорушення, а саме за підробку документів та шахрайство.

Завдяки спільній роботі СБУ, прокуратури та співробітників внутрішньої безпеки міліції «перевертня в погонах» було затримано на «гарячому».

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, що слідчі прокуратури спільно із представниками Управління СБУ в Рівненській області «на гарячому» затримали двох співробітників міліції. Міліціонери вимагали та одержали хабар розміром у 4,5 тис гривень.

Читайте також:

4

Коментарі