хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Ось історія легітимації колаборантів та окупантів

Українські та російські військові збираються разом патрулювати окуповані території
Наталка Колошук 20 грудня 2014, 00:43
 1788
Українські та російські військові збираються разом патрулювати окуповані території


В Дебальцеве на Донеччині відбулася зустріч спостерігачів ОБСЄ з російськими та українськими офіцерами, які працюють в Об'єднаному центрі з контролю і координації спостереження за режимом припинення вогню. Особисто на зустрічі були присутні генерал майор ЗСУ Олександр Розмазнін і генерал-майор ЗС РФ Олександр Вязников. Також серед присутніх були представники терористів з «ДНР» і «ЛНР».
Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ було зроблено заяву, що починаючи з 28 грудня 2014 року, військові збройних сил України разом з російськими військовими збираються здійснювати спільний контроль вздовж окупованих терористами територій в Луганській і Донецькій областях. Про це повідомила прес-служба ОБСЄ. Таку новину своїм читачам передає «Преса України».

«Український генерал-майор Розмазнін заявив, що всі представники Об'єднаного (спільного) центру з контролю і координації будуть повністю готові, щоб почати спільні патрулі вздовж усіх територій, які контролюються «ДНР» і «ЛНР» до 28 грудня», - повідомляє прес-служба ОБСЄ.

Об'єднаний українсько-російський центр володіє усіма необхідними речами для того, щоб спільно здійснювати патруль територій Донбасу. Залишилося тільки дочекатися завершення приведення в життя угоди про режим «тиші».

Також ОБСЄ повідомляє, що в Донецьку відкрився офіс українсько-російського центру. Там спостерігачі моніторингової місії мали можливість зустрітися з офіцерами українських і російських ЗС та представниками терористичних «республік».

«Вони заявили, що в штабі Об'єднаного (спільного) центру з контролю і координації разом вирішили перетворити офіс центру у Донецьку в штаб сектора «М», який буде відповідальним за здійснення контролю порушень режиму припинення вогню в даному секторі, який контролюється «ДНР», - йдеться в повідомленні прес-центру.

Представники місії заявили, що спільне українсько-російське патрулювання розпочнеться з наступного тижня.

Нагадаємо, що спостерігачі моніторингової місії ОБСЄ зафіксували в місті Харцизьк Донецької області колону з 2 Бтрів і 15 військових вантажівок, а в селищі Розсипне - 2 танка Т-64.

2

Коментарі

129.07.15, 21:18

Мольфари працюють: інформація від 20 грудня 2014 р.
Як аналогія? Так де грудень і де Мінськ-2.

    229.07.15, 23:07Відповідь на 1 від Богдан Бо

    Унас у греко-католицькому храмі час від часу повторюють: "Будьмо уважні"! Подано три інформаціїпро розвиток процесу, а отже, про певний часовий відрізок. Чи особливо обдарованим богданам потрібні додаткові тлумачення?

      330.07.15, 08:06

      поки при владі ставленик путлера петя потрошенко - "договорняки" будуть продовжуваться!