хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Якщо це не дибілізм то, що це???

Мосійчук обурений, що українська влада хоче патрулювати Широкине разом із «ДНР»
Наталка Колошук 29 липня 2015, 13:36
 776
Мосійчук обурений, що українська влада хоче патрулювати Широкине разом із «ДНР»


Про це у соцмережі повідомив народний депутат Ігор Мосійчук, новину передає «Преса України».
Заступник начальника головного командного центру Генштабу ЗСУ Олександр Розмазнін повідомив, що Київ проводить переговори з сепаратистами «Донецької народної республіки» про спільний патруль Широкиного.

«Подібні кроки долучення членів терористичних угрупувань до якої б то не було контрольної чи псевдо-миротворчої діяльності легітимізують так зване «ДНР» і є початком шляху до її визнання», - вважає Мосійчук.

За його словами, такі дії є неприпустимими, адже вже більше року в Україні триває війна з проросійськими сепаратистами. Про яке спільне патрулювання може йти мова?

«Це неприпустимо і переходить межі здорового глузду. Вже більше року ми воюємо із московським агресором, втрачаємо найкращих синів українського народу, ціною їх життя і здоров’я відвойовуємо кожний метр землі – щоб зараз пустити на цю освячену кров’ю землю ворогів?! Та ще й під виглядом якихось легітимних патрулів?», - заявив нардеп.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року ОБСЄ заявляла, що українська та російська сторони збираються спільно патрулювати кордон вздовж зони АТО. Проте в той час Секретар РНБО України Олександр Турчинов поспішив заперечити цю інформацію, заявивши, що спільного патрулювання українських територій з ворогом не буде.

5

Коментарі

129.07.15, 20:52

У вас і мертві заговорять:
Помер Ігор Мосийчук, депутат Верховної Ради України

Приблизно в 7.40 без ознак життя знайдений Ігор Мосейчук, депутат Верховної Ради України.

Прибулі лікарі констатували зупинку серця. Видимих ушкоджень на тілі депутата не виявлено. На місце проишествия виїхали представники СБУ України. Тіло Мосейчука виявив один з охоронців нардепа Верховної Ради.

Мосийчук народився на території Полтавської області в місті Лубни, 5 травня 1972 року. Після школи пішов служити в Радянську Армію, де був творцем і керівником гуртка української націоналістичної молоді.

Був заступником командира батальйону " Азів" по зв'язках з громадськістю.

    229.07.15, 21:06

    У 1998 році вступив в Социал-національну партію України. У 2010 році став членом Социал-національної Асамблеї. З 2011 року обіймає посаду члена Виконавського комітету СНУ і призначається Головою Прес-служби СНУ. У 2009 році вступає в конфлікт з вірменською діаспорою Василькова. На виборах 2010 року разом
    У 2010 році спільно з іншими однодумцями виступає ініціатором установи Социал-національної Асамблеї і стає членом виконкому вказаної структури.

    З серпня 2011 року по лютий 2014 року Ігор Мосийчук, разом з іншими "васильківськими терористами" в Лук'янівській в'язниці.

    З червня 2014 року голова постійної комісії Київради з питань дотримання законності, правопорядку і боротьби з корупцією.

    З листопада 2014 року був депутатом Верховної Ради України від Радикальної партії Ляшко.

      329.07.15, 21:11

      І по темі: переговори з сепараторами йшли від самого початку з різних причин, переважно з обміну полонених і трупів, тому щось таке раптове незвичайне тут відсутнє. Навіть знамениті кіборги при ротації в період примирення їздили через блокпости сепараторів, де їх обшукували. Мені це не подобалось, але це було.

        430.07.15, 06:26

        Про спільне патрулювання фейк, вже було офіцйне спростування

          530.07.15, 09:35Відповідь на 4 від Танк_

          Про спільне патрулювання фейк, вже було офіцйне спростування