хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Маріуполь - українська цитадель!

Президент: Маріуполь – форпост на Сході, який Україна захищатиме і не дозволить захопити бойовикам

27 Липня 2015 - 14:47

Президент: Маріуполь – форпост на Сході, який Україна захищатиме і не дозволить захопити бойовикам

Президент: Маріуполь – форпост на Сході, який Україна захищатиме і не дозволить захопити бойовикам

Президент Петро Порошенко під час зустрічі із «волонтерським десантом» у Міністерстві оборони наголосив, що Україна захищала і захищатиме Маріуполь і не дозволить його захопити незаконним збройним формуванням.

«Маріуполь – це наш форпост. Ніколи і нікому ми його не віддамо! Ми посилюємо захист Маріуполя найкращими частинами і підрозділами Збройних сил – елітними підрозділами, морською піхотою», – підкреслив Глава держави.

Петро Порошенко запевнив мешканців Маріуполя: «Президент з вами, Збройні Сили – з вами, найкращі представники, в тому числі десантники, морська піхота, артилерія зараз сконцентровані саме там». За словами Президента, кожний підрозділ залишається на своєму місці, відводиться лише важка артилерія і системи залпового вогню. Вони будуть одразу повернені на своє місце у випадку ескалації, наголосив Глава держави.

Глава держави висловив тверде переконання, що з таким «волонтерським десантом», який працює у Міністерстві оборони, з такою, оновленою і посиленою армією, Україна переможе. «Ми обов'язково переможемо у цій війні. Ми забезпечимо, щоб Україна була вільною, демократичною. Ми захистимо її суверенітет і територіальну цілісність», – заявив Президент.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-mariupol-forpost-na-shodi-yakij-ukrayina-zahishati-35722

3

Коментарі

127.07.15, 17:46

Я обіцяю, що війна закінчиться через два тижні після обрання мене президентом... Враховуючи що рошенівська фабрика була з Маріуполя вивезена ще в лютому, то Аннушка олію вже тоді розлила...

    227.07.15, 18:55

    Ці ж слова були сказані що ДАП, Іловайська, Дебальцево....

      328.07.15, 13:44

      М-да: от і виграй війну з такими зрадниками з 5-ї колони в тилу...