хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Домовленість двох п жоден із них не заперечив

Ярош прокоментував таємний «пакт Порошенка-Путіна»
Денис Марценко 21 липня 2015, 00:56
 5138
Ярош прокоментував таємний «пакт Порошенка-Путіна»

Народний депутат України Дмитро Ярош вважає, що об’єктом таємних домовленостей між президентами України та Росії Петром Порошенком та Володимиром Путіним є намагання «приборкати український народ», насамперед йдеться про добровольців та волонтерів. Про наявність непублічних угод між Києвом та Москвою днями заявив державний секретар США Джон Керрі. Ярош переконаний, що Порошенко ще не виконав усіх зобов’язань перед Путіним, адже РФ ще не пішла на конкретні кроки зі свого боку.

Новину передає «Преса України».

За словами Яроша, вимоги Кремля втілилися у тому, що «українська влада вже, фактично, відмовилася від проведення бойових дій, від використання важкого озброєння, гальмує реформування Збройних Сил, почала конституційний процес, який дозволяє із часом надати окупованим територіям будь-якого правового статусу; чисто символічно підіймає на світовому рівні питання повернення Криму, навіть не почала вводити економічні санкції проти держави-агресора, спускає на гальмах всі прогресивні реформи, плекає корупцію та із усіх сил намагається відродити стару кланово-олігархічно-кримінальну систему».

У той же час, Росія не йде на поступки зі свого боку, а лише нарощує агресію на Донбасі. Це може свідчити про те, що прийняті під час таємних зустрічей вимоги ще не виконані.

«Навіть після епохального протягування через Парламент зрадницьких за своєю антиукраїнською суттю змін до Конституції, упакованих у обгортку євроінтеграції, ми не спостерігаємо жодного рівнозначного зворотного кроку від Росії. Скоріше, навпаки, апетити загарбників ростуть, як на дріжджах, і вони постійно про це заявляють», - зазначив провідник «Правого сектора».

«Саме необхідність приборкати народ України і є, по суті, об’єктом всіх таємних домовленостей між Путіним, Порошенком, європейцями та американцями. Саме український народ, квінтесенцією волі і прагнень якого стали добровольчий та волонтерський рухи, є єдиною силою, котра може не допустити зради державних інтересів, втрати суверенітету та територій», - заявив військовий парламентар.

Нагадаємо днями держсекретар США Джон Керрі заявив, що між президентами України та Росії існує угода, яка доповнює Мінські домовленості. 

«Є угода, яка доповнює мінські домовленості. Вона досягнута на подальших переговорах між президентом Порошенком і президентом Путіним, в якій вони домовилися про певні терміни щодо деяких речей», - зазначив Керрі.

7

Коментарі

121.07.15, 20:14

Скільки ще вилізе згодом всякого..
Кожного разу таке саме
ось тому і бояться третього майдану, щоби він не зіпсував гешефта

    221.07.15, 20:18Відповідь на 1 від doktor_khaos

    Так і я про це ж!

      321.07.15, 22:36

      Маячня!Заяву Керрі у студію!

        421.07.15, 22:38

        Читав це фейсбуці у Яроша. На мій погляд це власна трактовка подій паном Ярошем. Ось декілька фактів як, наприклад, "знищують" волонтерів
        http://www.hromadske.tv/politics/volonter-georgii-tuka-ocholiv-lugansku-oblast/
        http://espreso.tv/news/2015/07/21/yak_volontery_z_kontrabandoyu_voyuyut
        Що ж до добровольчих батальйонів - більшість їх уже стала батальйонами ЗСУ і МВС і підпорядкована генштабу. Що ж до Правого сектора, Ярош пропонував прийняти спеціальний закон, яби зберегти за собою батальйони ПС і отримувати водночас державне фінасування
        http://www.hromadske.tv/politics/-pravii-sektor--vimagaye-okremii-zakon-shchodo-svo/
        Влада, очевидно, не погодилася і ПС теж стане частиною ЗСУ бо канали фінансування батальйонів з контрабанди вони перекриють Ярошу

          522.07.15, 04:31

          Схоже, що приблизно так і є.

            622.07.15, 10:06Відповідь на 4 від uraha

            Новий губернатор Закарпатщини (він же - Старий губернатор Луганщини),
            пан Москаль, на запитання "Чи зустрічались ви з "Правим Сектором"
            або з з його лідером Ярошем?" - відповів:
            "А мне похер, чи там правый сектор, чи левый! Я буду наводить порядок
            на Закарпатье точно так же, как в Луганске!
            Где сейчас там "добровольцы"?
            Половина РАСФОРМИРОВАНЫ - а половина СИДИТ!
            Зато - ПОРЯДОК!"
            *** Порядок = в сенсі, що там ДОБРОВОЛЬЦІ БІЛЬШЕ НЕ ЗАВАЖАЮТЬ!

              722.07.15, 18:56

              Богдан я ж просив не пиши мені з під ігнору. Все, в ігнор ідеш. Та правильно все Москаль робить. І кому вони підчиняються? Люди пішли воювати на фронт як герої і з чим вони зіткнулися? Зброї не було і добробатах, вони здобували собі її в боях. А армію потрібно ще одягати і годувати. Виручала контрабанда. Але контрабанду прикрили бо це розкладає армію. Але це не все. Головне, для чого були потрібні доброкольці - це для того щоб повернутиїх в Київ і скинути чинну владу. Яка ж влада буде з цим миритися? Може їм ще грошей з бюджету требабуло підкинути боєвикам Яроша щоб ті влаштували переворот? Нема дурнів.хочете воювати - воюйте в ЗСУ. Хочете змінити владу - будь ласка проводьте мирні акції, висувайте кандидатів, проводьте вибори. Поки немає воєнного стану.