хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Як поведуть себе правоохоронні органи?

Бойовик зізнався у вбивстві командира «Золотої роти» 24-го батальйону «Айдар»
Олена Ярмолюк 04 січня 2015, 15:50
 3289  2
Бойовик зізнався у вбивстві командира «Золотої роти» 24-го батальйону «Айдар»


Російський найманець з Єкатеринбурга зізнався у вбивстві громадянина України - командира «Золотої роти» 24-го батальйону «Айдар» Олександра Піскіжова, відомого серед бійців за прізвиськом «Італієць». Вбивство беззбройного командира сталося під час так званого «перемир'я» на території, підконтрольній українським військовим. Про це повідомляє у соцмережі журналіст Юрій Бутусов, новину передає «Преса України».

«До уваги СБУ та МВС: російський найманець з Єкатеринбурга Максим Видецький зробив зізнання у вбивстві громадянина України - командира «Золотої роти» 24-го батальйону «Айдар» Олександра Піскіжова! Негайно в розшук і вимагати видачі цієї мерзоти! Хочу подивитися, як посібники терористів будуть викручуватися і посміють відхилити запит Інтерполу при такому щиросердному зізнані», - пише Бутусов.

Журналіст зазначає, що бойовик зізнається у своїх протизаконних діях на території України під час «перемир'я» і звертається до представників місії ОБСЄ оцінити зізнання росіянина.

«В абсолютно відвертому інтерв'ю російський терорист відверто хизується вбивством захоплених полонених - бійців 24-р батальйону Міноборони батальйону «Айдар». Ау, спостерігачі ОБСЄ, це сталося під час перемир'я, на території, яка за результатами Мінських домовленостей знаходиться під контролем законної влади України, і яка була захоплена російськими найманцями», - пише журналіст.

Під час інтерв'ю найманець зізнається, що він, у складі розвідувально-диверсійної групи «брав» 32-й блокпост. До бандитів у полон потрапили шестеро бійців «Айдара», серед яких був і командир Піскіжов. Дізнавшись, що одного з російських найманців під час атаки було вбито, бандити вбили деяких беззбройних поранених полонених.

- Твій колега «Механік» розповідав, що ви командира «Айдара» зарізали.

- Я зрозумів, про що ти говориш. Коли ми третю колону брали і Женьку «Птурщика» побило... Не пробачу їм його (плаче). Коли чергова колона проїхала, два танка виїхало, один ми відразу спалили, а другий нас як отхерачив, Женьці відразу півдовбешки знесло. А у нього доньці всього три місяці виповнилося, уявляєш? Хлопець молодий зовсім. Він служив у російській армії капітаном в Краснодарському краї. Його за поведінку до «старлея» знизили, і він поїхав у Луганськ... Взяли шістьох «айдаровців» - литовець, поляк, грузин, два заступника командуючого там було. І коли сказали, що Женя «Птурщик» помер, там переклинило нас. Загалом, не всіх полонених до штабу доставили. Зрозумійте нас правильно, ми ж теж живі люди. Тільки з пацаном сиділи за одним столом, і ось він все!» - пояснив вбивство беззбройних солдат найманець.

«Злочинець, який скоїв це зізнався сам - і тепер Україна зобов'язана вимагати видачі росіянина Максима Видецького (на фото)», - переконаний журналіст.

Раніше ми повідомлялиОкремо журналіст «пройшовся» по начальнику Генерального штабу Віктору Муженку, якого він фактично звинуватив у тому, що той цинічно бреше президенту Петру Порошенку про ситуацію в зоні АТО, а Верховний Головнокомандувач або наївно вірить, або робить вигляд, що не помічає брехні.
 

5

Коментарі

13.07.15, 18:43

"Торнадо" розігнали аж бігом! Чи у притягненні до суду цього покидька буде продемонстрована така ж прудкість???

    24.07.15, 09:50Відповідь на 1 від Мольфар

    "Торнадо" розігнали аж бігом! Чи у притягненні до суду цього покидька буде продемонстрована така ж прудкість???Тому що "Торнадо" ЗАВАЖАВ ЖИДАМ КРАСТИ!
    А тут - все нормально!!! = РФієць ДОПОМАГАЄ ЖИДАМ зничтожати гоїв!
    Все строго по ЇХ законах!
    Если еврей имеет власть – то он должен ОТКРЫТО убивать гоев
    Если еврей не имеет власти – он это должен делать ТАЙНО
    \АrbaTur. Jore deach 4,158; f.35,5;-chosch.Ham.f.138,1,2\

      34.07.15, 09:53Відповідь на 1 від Мольфар

      ***Муженко... цинічно бреше президенту Петру Порошенку про ситуацію в зоні АТО, а Верховний Головнокомандувач або наївно вірить, або робить вигляд, що не помічає брехні***
      Поки ВСЕ ЙДЕ ПО ПЛАНУ ЖИДА Вальцмана (дивись комм-2) - він НЕ БУДЕ помічати одкровенної брехні - і буде тиражувати цю брехню всіма СМІдіотизації.

        44.07.15, 17:42

        ОБСЕ лицеміри і брехуни,половина з них на дотації у Хуйла,інтерпол і пальцем не поворухне за видачу цього покидька,потрібно засилати своїх спеців які б потихому ліквідували цих сук.