хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Слідами Хоружівського пасічника...

Нардепи вимагають від Порошенка скасувати указ про нагородження Охендовського орденомНародні депутати від БПП Мустафа Найєм і Сергій Лещенко та від ВО «Свобода» Юрій Левченко зареєстрували офіційний запит до президента Петра Порошенка з вимогою скасувати указ про нагородження голови Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського орденом Ярослава Мудрого V-го ступеня.

 Про це на своїй сторінці в Facebook написав нардеп Мустафа Найєм.

«Сам факт такого указу кидає тінь на главу держави і його адміністрацію», – йдеться в заяві.

Як зазначив Найєм, Охендовський свого часу захищав перемогу Віктора Януковича у 2004 році, потрапив до комісії за квотою Партії регіонів, неодноразово закривав очі на явні факти порушення виборчого законодавства під час місцевих виборів 2010 року, парламентських виборів 2012 років і довиборах в 2013 році.

«Запит буде направлений до глави держави у разі, якщо буде проголосований в залі 226-ма голосами. Сподіваємося на колег з усіх фракцій», – заявив народний депутат.

«Одночасно я звернувся до голови Адміністрації президента Бориса Ложкіна з проханням надати копію подання на нагороду пану Охендовському. Сподіваюся, скоро ми дізнаємося ім’я і мотиви людини, яка порахувала потрібним нагородити орденом людину, яка не тільки не гідна такого заохочення, а й дискредитує орден», – додав Найєм.

 

3

Коментарі

13.07.15, 10:02

Я балдю: депутати-дебілоїди переймаються нагородою голови ЦВК і не переймаються переобранням всього складу ЦВК згідно закінчення терміну каденції. Видно обирали цих депутатів до своєї команди такі самі дебілоїди - от най і тримують "обратку" як в АТО

    23.07.15, 10:37

    Я зайшов на фейс Наєма, а він російською. Отакі у нас патріоти! Так за яку державу їм обідно? Охендовський хоч мовою володіє і в порівнянні з Наємом на медальку заслужив більше за цього недорозвинутого черепа.

      33.07.15, 11:30Відповідь на 2 від Богдан Бо

      Мустафа звісно не подарунок до 8 березня. Але охендовський то підрахуй №2. Ряба Шкапа більше заслуговує ордена ніж це падло.