хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Ах, ось воно як "Жити по новому"

З'явився господар Межигір'я і вимагає від усіх забратися геть
Саша Казимирский 01 липня 2015, 18:52
 1739
З'явився господар Межигір'я і вимагає від усіх забратися геть


Читайте також:
Неймовірно, але після ганебної втечі з України екс-президента України Януковича і подальшої «націоналізації» його маєтку в Межигір'ї, сьогодні в ньому з'явився «законний» власник, який представився новим директором компанії «Танталіт». Він заявив, що всі, хто зараз знаходяться в Межигір'ї – повинні здати всі ключі і забиратися геть з його території...


Про таку новину повідомляє «Преса України» з посиланням на соціальні мережі.

Сьогодні чимало біженців із зони АТО, які сьогодні тимчасово перебувають на території резиденції вже колишнього президента Януковича, були здивовані якимось чоловіком, який представився «директором Межигір'я» від фірми «Танталіт» та в наказовому порядку розпорядився забиратися геть з «його території». 

«Сьогодні вранці в Межигір'ї приїхав новий директор Танталіту. В наказовому порядку запропонував громаді здати всі ключі і покинути територію. Питання вже до нового Генерального прокурора! Попередні саботували весь процес - це ясно всім, ви продовжуєте?», - повідомляє у соцмережі громадський активіст Катерина Кувіта.

«У підсумку - не накладена навіть заборона «Танталіту» на користування Межигір'ям. Януковича немає вже другий рік. Клюєв втік, а майно Межигір'я досі де-юре належить їх ручної компанії. Як вам? Слава ГПУ!!!», - вважає Катерина Кувіта.

Нагадаємо читачам «Преси України», що 16 березня 2015 року, о 10 годині ранку у Межигір’ї виключили світло через борг за електроенергію. 

Відомий український журналіст та громадський активіст Олексій Мочанов розповів, що 16 березня, у Межигір’ї виключили світло, мабуть, через те, що у В. Януковича «закінчилися гроші».

«Жарти жартами, але Межигір'я і зараз дає роботу 165 Українцям, там проживають на ротації більше сотні солдатів із зони АТО, живуть півсотні біженців, зокрема дітей-немовлят. І ще там - тварини. Які не винні, що їх туди привіз Тиран, а народ-переможець цього Тирана вигнав і вибрав Нетиранів, які досі залишають Межигір'я "фірмі" Танталіт, на яку накопичився борг у 7 мільйонів гривень та яка не збирається його віддавати», - зазначає журналіст.  

Як також додає Мочанов, про відключення уже повідомили Адміністрацію Президента, однак «екологічна та гуманітарна катастрофа навколо Межигір'я не цікавить - це  лігво тирана, хай там все бур'яном поросте».

«Без жартів, гумору і сатири. Ми повинні рятувати людей не тільки на війні. А коли-небудь ми повинні перестати рятувати, і почати створювати умови, щоб не рятувати. А жити по-новому»», - резюмує журналіст.

4

Коментарі