хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

То хто ж є ху...?

Мікац прокоментував звинувачення у побитті 4 осіб: вони були п'яні
Оля Гузенко 27 травня 2015, 07:15
 287
Мікац прокоментував звинувачення у побитті 4 осіб: вони були п'яні

Полковник Олег Мікац, який був відсторонений від командування 93-ою механізованою бригадою, прокоментував звинувачення у побитті 4 осіб, серед яких була неповнолітня дитина. За словами Мікаца, офіційні документи підтверджують, що це звинувачення - наклеп на його адресу, а люди, яких він нібито побив, були напідпитку.

Новину повідомляє «Преса України».

Мікац розповів, що в той день (5 травня) компанія людей поверталася зі святкування дня народження дружини на авто «Таврія» і відмовилася пред'являти перепустки для проходження на КПП. Аргументи неабияк сп'янілих пасажирів авто був наступні: «Ми герої України, нас не потрібно перевіряти». З ними була проведена «бесіда», після якої вони пред'явили документи і інцидент, як вважав Мікац, було вичерпано.

«Вранці ця компанія написала заяву в прокуратуру заявивши, що полковник Мікац був у нетверезому стані, наніс ножові поранення і понад 20 ударів і так далі. Я в цей же день здав кров на експертизу. Ці особи також пройшли медичну експертизу. Кров на алкоголь вони відмовилися здавати», - розповів Мікац.

За словами полковника, сім'я, з якої вийшов конфлікт, а також їхні друзі, звинуватили Мікаца в побитті. Вони також звинуватили військовослужбовця в тому, що він вдарили дівчинку 14 років - доньку водія і його дружини. Але медичний огляд, який пройшли обвинувачі, не підтвердив «поранень». Що стосується дівчинки, то як з'ясувалося, поганий стан здоров'я пояснюється проходженням нею лікування. Мати дівчинки відмовилася робити їй МРТ, щоб підтвердити, що полковник сильно її вдарив.

«По ходу розслідувань «потерпілі» тричі міняли свідчення. Спершу заявляли, що я їх порізав ножем (чому ножем? В мене є табельна зброя), потім бив, а втретє вони взагалі заявили, що нічого не пам'ятають тому, що втрачали свідомість. Вже в ході розглядів ці особи мені погрожували, що зіпсують мені кар'єру якщо я їм не видам двохкімнатну квартиру. Вони мені в обличчя кажуть, що не раді моєму призначенню на посаду командира учбового центру», - стверджує Олег Мікац.

На даний момент військове розслідування сухопутних військ інциденту завершено, проте Мікац не повідомляє, яке рішення було за ним винесено. 

Нагадаємо, Олег Мікац подав у правоохоронні органи заяву про захист честі і гідності.

4

Коментарі