хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Смерть ху*ловського окупанта - це так надихає

Опубліковано відео з місця вбивства Мозгового (ВІДЕО)
Елена Ясиновская 24 травня 2015, 02:13
 3452
Опубліковано відео з місця вбивства Мозгового (ВІДЕО)


В Мережі з’явилось відео з місця вбивства Мозгового.  На відзнятих кадрах видно вбитих людей та прострілене лобове скло джипа. На місці події й досі працюють співробітники «народної міліції та прокуратури» самопроголошеної «ЛНР».

Новину передає «Преса України».

Напередодні у «ЛНР» заявили, що автомобіль обстріляли диверсанти із ЗСУ. Згодом у Мережі опублікували відео з місця вбивства Мозгового. 
    
«Був здійснений озброєний обстріл трьох автомобілів, в одному з яких перебували представники бигады «Привид». На місці від вогнепальних поранень загинули командир бригади Олексій Мозговий, супроводжуючі його особи, водій, охоронці і прес-секретар»,  - повідомляють окремі інформаційні ресурси терористів.

Як відомо командир бригади «Привид», його прес-секретар Ганна, два охоронці, а також начальник охорони Мозкового з позивним Пісня загинули, потрапивши під обстріл в районі Михайлівки.

Нагадаємо, після повідомлень про смерть Мозгового лідер партизанського загону «Тіні» Олександр Гладкий повідомив про те, що автомобіль терориста підірвали дистанційно двома МОН 50. Вибух стався в 18:48 близько населеного пункту Михайлівка, на повороті траси Перевальськ - Луганськ. Як відомо авто рухалося з боку Стаханова. На місці пригоди відразу загинуло 3 людини, а трьох з 2х (7,62) АК «добили».

«Монки спрацювали одночасно. Основний удар пішов на ліву сторону, якраз там де сидів Мозговий. Його відразу вибухом, але ще рохкав, дали дві черги, перестав хрюкати», - написав Гладкий.

Читайте також:

7

Коментарі

Гість: BLACK-RED

124.05.15, 23:25

Собаці - собача смерть.

    анонім

    225.05.15, 11:19

    Свої ж замочили масковсько-фашистського виродка, але таки да - надихає