хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

москалі ловляться постійно

Оприлюднено список 20 затриманих кадрових військових РФ на Донбасі12 хвилин тому
Оприлюднено список 20 затриманих кадрових військових РФ на Донбасі

Історія з російськими спецпризначенцями, які були затримані українськими військовослужбовцями при спробі штурму позицій ЗСУ, викликала резонанс далеко за межами України. Справа в тому, що сам факт затримання кадрових військовослужбовців РФ зі зброєю в зоні проведення АТО є незаперечним доказом прямої участі Росії в неоголошеній війні проти України і порушенням Мінських домовленостей, - зазначає Іnforesist.

Насправді двоє військовослужбовців ГРУ ГШ РФ далеко не перші російські військовослужбовці, затримані в Україні при виконанні бойового завдання.

Тільки з відкритих джерел вдалося зібрати факти про два десятки російських військових, які були затримані силами АТО на Донбасі.

 

 


4

Коментарі

121.05.15, 11:23

Не розумію, чому кругом один і той же термін: - "затримані"?
Це тому, що у нас і досі "війни нема"???

    221.05.15, 20:01Відповідь на 1 від Кривовус

    Ми ще й здуру повторюємо термін "сепаратизм". Цьго соціального явища в Україні немає!!! Є агресія, окупація, анексія і колабораціонізм. Кажучи про сепаратизм і сепаратистів ми тупо повторюємо брехню ху*ловських соціоінженерів. Ми погоджуємося що в Україні є бездержавний етнос, що немає власної держави, а тому веде боротьбу за її створення. Такого етносу в Україні немає і небуло ніколи. Правлячій верхівці клепку потрібно мати і не бути папугами.