хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Пишаюся своєю дружбою із паном Миколою

Батальйон «ОУН» воює на Донбасі таємно – комбат
Денис Марценко 05 травня 2015, 15:19
 924
Батальйон «ОУН» воює на Донбасі таємно – комбат

Добровольчий батальйон «ОУН» не стане підрозділом Збройних сил України. Керівництво військового формування не змогло домовитися із Міністерством оборони про входження до лав ЗСУ. Бійці «ОУН» таємно продовжують бої на Донбасі.

Про це заявив командир батальйону Микола Коханівський, передає новину «Преса України».

 «Переговори велися вже, напевно, протягом останнього року, але Міноборони ніякою мірою не дотримувалося тих домовленостей, про які йшлося. Вони погоджувалися практично на всі наші умови, а наші умови не були вже занадто великими, але ні в чому Міноборони на ці умови не йшло. Тому ми прийняли батальйоном рішення, що ми не будемо вступати до ЗСУ», - зазначив Коханівський.

За його словами, оунівці продовжують воювати в зоні АТО, хоч їхня участь у боях не афішується.

«Насправді, ми публічно вже не оголошуємо про те, що ми воюємо, але ми воюємо і не робимо якоїсь самореклами, але коли гине наш боєць, я як командир не можу промовчати про те: віддати йому останню шану, про нього ми повинні говорити, говорити про те, що він загинув. Звичайно, друг «Лимон» Дмитро Афанасьєв був бійцем батальйону «ОУН», хорошим бійцем, він давно вже воював, і, на жаль, він загинув», - розповів військовий.

Як відомо, у прес-центрі АТО заявили, що добровольчі підрозділи виведені із зони АТО, бойові завдання на Донбасі виконують лише підрозділи регулярної української армії та інші офіційні структури.

«Останнім часом в деяких ЗМІ з’явилися відомості про нібито участь представників добровольчих підрозділів у проведенні АТО. Прес-центр штабу АТО офіційно заявляє, що в районі Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей підрозділи добровольчих формувань відсутні. Завдання участі в проведенні АТО виконують виключно підрозділи Збройних Сил України, військових формувань та правоохоронних органів держави, інших суб’єктів боротьби з тероризмом», - наголосили у прес-центрі.

10

Коментарі

15.05.15, 19:35

Дай БОг їм здоровя!

    25.05.15, 21:49

    нічого вже не зрозуміло
    Хто воює, з ким воює, де воює...

      36.05.15, 09:25Відповідь на 2 від doktor_khaos

      Як завжди - брешуть. І правого сектора не існує і ОУН не існує. Один Гелетей і Муженко скрізь утримують фронт....

        46.05.15, 14:48

        http://sectorpravdy.com/

          56.05.15, 22:13

          Якби не добровольчі підрозділи які прямо з майдана пішли воювати можливо вже російські вояки були б у Львові.

            67.05.15, 11:56