хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Повага до себе самого

Варто лише зачепити тему української мови як державної в Україні, одразу ж почуєш у відповідь шквал звинувачень. Мовляв, це шовінізм, фашизм, націоналізм і т.д. і т.і.

А от мені б хотілося запитати у вас, шановні опоненти, хто ви – українці, що обстоюють права російської мови в Україні, що ладні зривати свої нерви й волати на весь світ, що вони "русскоязычные" и"имеют право"???... На що, вибачте, ви маєте право? Паплюжити свою мову, свою культуру, свої традиції? Яким словом ви себе назвете? Яким терміном означите свій статус?

Може, ви гадаєте, що ваші намагання оцінить ваш "великий русский брат"? Сумніваюсь. Ще з перону  Київського вокзалу у Москві, він називатиме вас хохлами.

Мені, особисто, не подобається таке ставлення до мене. Тому закликаю кожного українця задуматись над тим, ким він є насправді, полюбити себе, почати поважати себе. Адже відомо, що поважають того, хто сам себе поважає.

Отож, шануймося!!!

19

Коментарі

анонім

129.09.08, 13:24

а кто это тебя фошыстом называл?

    229.09.08, 13:42Відповідь на 1 від анонім

    погляньте у коменти п’ятниці - багато хто... хоча я не ображаюсь ні на кого

      анонім

      329.09.08, 13:57Відповідь на 2 від TatianaR

      погляньте у коменти п’ятниці - багато хто... хоча я не ображаюсь ні на когоссылка?

        анонім

        429.09.08, 14:03

        сьогодні вже з'явився навий субетнос російськомовних, правда назву собі ще не придумали

          529.09.08, 14:05Відповідь на 4 від анонім

          Прикольно...
          Та нам своє робить!!! Слава Україні!!!

            629.09.08, 14:13Відповідь на 3 від анонім

            погляньте у коменти п’ятниці - багато хто... хоча я не ображаюсь ні на когоссылка?Якщо чесно, то мені впадло ті коменти перечитувати, та шукати тих ссилок...
            Взагалі-то мені байдуже до того, як там мене називали Мені просто цікаво, як ці люди називають себе, як вони визначають свою позицію... тільки й того, нічого особистого
            Ну, і це такий несміливий заклик спонукати їх поглянути на себе збоку, чи, навпаки, зазирнути у своє єство... Це така позитивно направлена замітка

              анонім

              729.09.08, 15:58Відповідь на 6 від TatianaR

              думаю что и фашистом тебя только за мову не называли

                829.09.08, 17:58

                У вас, националистов западенских нет чем гордиться, поэтому единственное за что вы цепляетесь это мова. Недалекие вы люди. Сидели б себе в Польше если б не Сталин с Гитлером, и пыжились, надувая щеки. Я уважаю Украинские традиции и культуру, но не вашу, -у вас даже мова каверканая - не понять ничего: все с акцентами какими- то западенскими. Целуйте в очко Буша, а нам, чьи предки киздили татар, турок, поляков, немцев и проч. с вами не попути - нам братья Белорусы и Россияне!!!

                  929.09.08, 18:00Відповідь на 6 від TatianaR

                  У вас, националистов западенских нет чем гордиться, поэтому единственное за что вы цепляетесь это мова. Недалекие вы люди. Сидели б себе в Польше если б не Сталин с Гитлером, и пыжились, надувая щеки. Я уважаю Украинские традиции и культуру, но не вашу, -у вас даже мова каверканая - не понять ничего: все с акцентами какими- то западенскими. Целуйте в очко Буша, а нам, чьи предки киздили татар, турок, поляков, немцев и проч. с вами не попути - нам братья Белорусы и Россияне!!! и если вам незачто себя уважать то мы себе цену знаем и достоинство не взирая на мову.

                    1029.09.08, 22:35

                    Разговаривать на том языке,которому научили тебя родители - не преступление.А конституционное право гражданина Украины,которое,между прочим,наш помаранчевый гарант должен защищать.
                    Господа, а как же свобода слова,и прочие "демократичні цінності"?Вы же так хотите в Европу - а там никто права граждан не ущемляет.Тем более гарантированные конституцией.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна