хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

зозуля хвалить півня, а півень зозулю

ПрофільSova13

Sova13






Знайомтеся, ще один палкий представник п"ятої колони. Усе робить щоб посіяти сум"яття у середовищі українців. То у нас Президент зрадник, то у нас воїни не такі, то узагалі українці не бажають свободи. 


ху@ловські професіонали працють не тільки грубо і нахабно, але і витончено, улесливо. Частина убогих користувачів ведеться як не одну то на іншу методику  ху@ловської пропаганди!

4

Коментарі

129.03.15, 10:15

LeoLine - першим прискаче рятувати свого подєльника

    229.03.15, 12:26

    Ви не праві. Він не пята колона. Він просто такий, який є. І цього не приховує. Він розуміє так, як це розуміють Луганські і Донецькі обивателі, що слухають рашистьське телебачення. Накидатися на людину тільки через те, що він інакше бачить, це не розумно. Просто залиште його. Час пройде і все розставить по своїх місцях.

      329.03.15, 13:31

      Про того Лео точно не маю що сказати поганого.
      І ще , гадаю, варто уникати надмірної категоричності. З часом все бачиться(виявляється) дещо по-іншому.
      Згадаймо, наприклад, як патріотично виглядала "Свобода", а потім чиєю колоною виявилась ?

        429.03.15, 14:18Відповідь на 1 від Характерник+

        LeoLine - першим прискаче рятувати свого подєльника
        Цей ЛеоЛайно та Банан Ляшко прикриваючись начебто патріотичними гаслами,насправді проводять руйнівну антиаураїнську політику,намагаються посіяти розбрат між українцями.Вони,обсираючи нинішню владу фактично працюють на москалів.Я кілька разів намагався щось довести цим бовдурам,але обидва відправили мене в ігнор.Сцикуни...

          529.03.15, 17:37Відповідь на 2 від ЯКриворожанка

          Пані, Ви погано розумієтеся в українській мові! Якраз я правий за своїми політичними переконаннями. Я можу помилятися чи мати рацію. А слово "правий" в українській мові застосовується тільки тоді, коли мова йде про політичні переконання. Подібно до того, як слово "область" застосовують тільки тоді, коли йдеться про політико-адміністративний поділ України. Не може йти мова про фахівця у якійсь області, чи про дискусію у області чогось. Отож, перш за усе навчіться правильно використовувати слова. В іншому разі не завжди зрозуміло що саме Ви маєте на увазі коли вимовляєте (пишете) те чи інше слово.
          Просто такий як він є... це і є п"ята колона. Втовкмачувати в голови (свідомість) громадян нашої держави що наш Президент є зрадником це вода на млин ху@ла 1. Якщо Ви цього не розумієте це Ваша

            629.03.15, 17:41Відповідь на 2 від ЯКриворожанка

            проблема а не проблема України і патріотів України. Військо можна перемогти не тільки через його фізичне винищення, але і шляхом його деморалізації. Цей покидьок, деморалізує українську спільноту! Якщо він робить це свідомо він ворог і його слід знищити тому що у нас війна. Якщо він цне робить тому що він телепень його потрібно ізолювати як мінімум, щоб він не деморалізував інших. Почитайте літературу про другу світову війну...панікерів розстрілювали без суду і слідства. Він не тільки сам панікер, але й сіє паніку. Розстріляти мразь!!!

              729.03.15, 17:44Відповідь на 4 від Davigadoff

              Дякую, шановний друже! Нашим легкодухим сусідам намагаюся довести цю ж думку. Коштує значних зусиль, а успіх мінімальний.

                829.03.15, 18:16Відповідь на 5 від Характерник+

                Зауваження приймаю. Але і Вам би не завадило до людей толерантніше ставитися. Оскільки, взагалі то я російськомовна, але вже третій рік намагаюся спілкуватися українською. І толерантність не завадить і до поглядів. Не знаю, які там у Вас настрої в Черкасах, а у нас, в Дніпропетровській області, дуже не задоволені нинішньою псевдо-владою. І сепаратизм межує з патріотизмом.

                  929.03.15, 20:26Відповідь на 8 від ЯКриворожанка

                  Сепаратизм, як і усі інші слова мають побутовий та науковий зміст. "Сепаратизм" - це об"єктивне соціальне явище спричинене тим, що на нашій планеті держав менше ніж етносів. А кожен етнос має природне право на створення власної етнічної держави. Тобто, частина етносів проживає на території держав утворених іншими етносами, хоча на цій території вони, наприклад, проживають одвічно. Якщо етнос у своїй самосвідомості піднімається до рівня усвідомлення потреби у створенні власної держави, та викохує волю до боротьби за таке створення він намагається відокремити (латиною сепарувати) ту частину території держави у якій він живе для створення власної етнічної держави. Таку етнічну групу називають сепаратисти. Можливо Ви щось чули про баскських сепараьтистів у Іспанії, або про курдів у Туреччині.

                    1029.03.15, 20:34Відповідь на 9 від Характерник+

                    Тоді я теж сепаратистка. Бо хочу, щоб територіальні громади нарешті відокремилися і жили відповідно до Конституції України. Не так, як хоче Гройсман, а саме за КОНСТИТУЦІЄЮ.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна