хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

рашизм аля пуцькін, у дії

У Москві вбито Бориса Нємцова (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

У Москві вбили опозиційного політика Бориса Нємцова

Про це повідомляє російський "Інтерфакс", передає Еспресо.TV.

Опозиціонер Борис Нємцов застрелений ввечері в п'ятницю в центрі Москви, повідомило "Інтерфаксу" джерело в правоохоронних органах.

"Невідомий чотири рази вистрілив у Бориса Нємцова. Від отриманих поранень політик помер", - сказав співрозмовник агентства.

Агенство зазначає, що не має офіційного підтвердження цієї інформації.

23:50. Інше російське агенство "ТАСС" пише: 

"Невідомий застрелив Бориса Нємцова в центрі Москви на Василівському узвозі чотирма пострілами з пістолета. На місці вбивства працює слідча група", - сказав співрозмовник агентства.

23:59. Опозиційний активіст Ілля Яшин підтверджує інформацію про вбивство в центрі Москви політика Бориса Нємцова, передаютьРІА "Новости".

"Я зараз прямо перед собою, на жаль, бачу труп Бориса. Великий Замоскворецький міст. Я бачу тіло і навколо дуже багато поліції", - сказав Яшин.

Зазначимо, що Нємцов був одним з організаторів антикризового маршу "Весна", який відбудеться 1 березня. Російський політик є затятим супротивником режиму Путіна.

Фото з місця убивства/© Михаил Джапаридзе/ТАСС

00:03. Три години тому Нємцов написав такий пост у себе в "Фейсбуку".

00:08. У російському МВС підтверджують загибель політика, передає "Інтерфакс".

Прес-центр МВС підтвердив факт вбивства в Москві чоловіка з документами на ім'я Бориса Юхимовича Нємцова.

00:11. Останній ефір Бориса Нємцова на радіо "Ехо Москви" за посиланням.

00:12. У інтерв`ю газеті "Современник" 10 лютого Борис Нємцов висловив занепокоєння, що за його опозиційні висловлювання, цитую: "Боюся, що Путін мене вб`є", - кінець цитати.

00:20. У Москві для затримання вбивці Нємцова введений план "перехоплення".

Про це передає "Інтерфакс".

На місце події виїхав голова відділення Анатолій Якунін.

 

 

 

00:35. "Близько 23:15 громадянин Нємцов прогулювався зі своєю знайомою, яка прибула з України по Великому Кам'яному мосту в напрямку площі. Раптово з автомобіля, що під'їхав було зроблено кілька пострілів. В результаті чотири з них потрапили в спину і заподіяли травми, не сумісні з життям для пана Нємцова. В результаті він загинув. На місці працює слідчо-оперативна група. Проводиться опитування свідків даного злочину. Дівчина, яка була разом з ним зараз допитується в одному з відділів поліції міста. Проводяться всі необхідні заходи, спрямовані на встановлення злочинців, які скоїли даний злочин. Тут також знаходиться міністр внутрішніх справ, начальник ГУ МВС Москви. Вони здійснюють необхідні заходи, щоб злочин було розкрито, - сказала журналістам з місця події Алєксєєва Олена, офіційний представник МВС Росії.

00:49. Офіційний представник Слідчого комітету Росії Володимир Маркін повідомив, що у Нємцова стріляли сім разівпередає Інтерфакс.

За його словами, в політика вистрілили не менше семи разів, з них чотири постріли влучили в спину Нємцова.

00:52. Путін назвав вбивство Нємцова замовним, повідомляєІнтерфакс.

"Президенту Росії Володимиру Путіну "було негайно повідомлено про вбивство в Москві Бориса Нємцова", повідомив прес-секретар глави держави Дмитро Пєсков.

"Путін зазначив, що це жорстоке вбивство має всі ознаки замовного і носить виключно провокаційний характер", - зазначив Пєсков.

За його словами, "глава держави доручив керівникам Слідчого комітету РФ, МВС і ФСБ створити слідчу групу і тримати хід розслідування цього злочину під особистим контролем".

"Президент РФ висловлює глибокі співчуття рідним і близьким трагічно загиблого Бориса Нємцова", - сказав Пєсков", - пише Інтерфакс.

01:05. Президент України Петро Порошенко шокований вбивством російського опозиційного політика Бориса Нємцова.

 

Політична довідка

Нємцов був одним із творців і лідерів громадського руху "Солідарність", співголовою політичної партії "РПР-ПАРНАС", членом Координаційної ради російської опозиції.

Політичну діяльність розпочав губернатором Нижегородської області в 1991. Після двох термінів Нємцов перейшов на роботу в уряд Росії. Був міністром палива та енергетики, в 1997 став першим заступником голови уряду, входив до Ради безпеки Російської Федерації.

Після відставки в 1999-2003 роках - депутат Державної думи, де обіймав посади заступника голови Держдуми і керівника фракції СПС.

На регіональних виборах 8 вересня 2013 обраний депутатом Ярославської обласної думи на чолі списку партії "РПР-Парнас".

Все по темі: Борис Нємцов

6

Коментарі

128.02.15, 12:45

1) ставьте под кат пожалуйста.
2) некоторых фото не видно - перезалейте пжл
3) це дійсно те, що вам наболіло? бо політичних і новинних співтоварист у нас завались на сайті

    228.02.15, 23:56Відповідь на 1 від tonichka+

    А, що наболіло Вам?

      31.03.15, 00:28Відповідь на 2 від Характерник+

      те, що моя стрічка реветься, коли я її читаю із-за ваших записів.
      але ж ви герой - вам насрати на інших