хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Дрібниця, а приємно...

Партизани забрали у російських військових установку секретного зв'язку «Вега» (ФОТО)
Олена Ярмолюк 25 лютого 2015, 18:22
 1061
Партизани забрали у російських військових установку секретного зв'язку «Вега» (ФОТО)

Донецькі партизани забрали з-під носа у російських окупантів новітню установку секретного зв'язку і радіотехнічної розвідки «Вега», яку росіяни випробовували в реальних бойових умовах на Донбасі. На пошуки секретного обладнання, зниклого в районі Ровеньків, були кинуті групи спезназа ФСБ, але вони також безслідно зникли. Про це пише на своєму сайті блогер Олег Ярчук, новину передає «Преса України».

«Р-н н. п. Ровеньки. Терміново. На ваш запит. Заходи щодо пошуку відомого вам об'єкта («Об'єкт Вега») які проводяться підрозділами в\ч 35690 (Центр спеціального призначення ФСБ) результату поки що не дали. Ситуація ускладнюється наявністю в р-ні пошуків декількох ДРГ невідомого походження. Під час перестрілки з однією з них у підрозділі в\ч 35690 «200» -3», - повідомляє дані перехоплення донесень російських окупантів Ярчук.

Блогер подає короткий опис характеристики «загубленої» російськими військовими надсекретної установки.

««Об'єкт Вега» - це мобільна установка ретрансляції закритих зашифрованих каналів зв'язку в умовах активної радіоелектронної протидії. Зовні - це броньований кунг на шасі Камазу, малопримітний в загальній колоні. Єдина відмітна риса - напівсферична антена на передній частині кунга», - йдеться в описі «Веги».



Блогер зазначає, що дана установка є новітньою розробкою оборонної промисловості Росії, яка ще навіть не надійшла на озброєння, а перебувала на випробуваннях в польових умовах.

«Новітня розробка РФ, ще не надійшла на озброєння. На Донбас її переправили тиждень тому для тестування роботи в бойових умовах, при активному використанні засобів РЕБ. Установку не виявлено досі. Пошуковими групами знайдений труп, імовірно, одного з операторів цієї установки», - додає блогер.

Ярчук дивується обізнаності викрадачів, які змогли відключити систему, щоб уникнути впізнання її місцезнаходження: «Ті хто взяв (вкрав, сховав?) знали про існування і змогли відключити систему радарного позиціонування, за якою установку можна легко виявити».

Раніше ми повідомляли: Сьогодні в Донецьку партизанською групою була знищена база розподільного зберігання однієї з частин збройних сил Російської Федерації, які незаконно перебували на українській території. Свідченням цього факту стали два потужних вибухи, що пролунали сьогодні в окупованому росіянами і проросійськими бойовиками місті.

15

Коментарі

125.02.15, 19:27

ПАртизани молодці!
Розумні, сміливі та кметливі
Слава українцям

    225.02.15, 20:14

    прям Бермудский треугольник

      325.02.15, 20:32

      Приятно читать такого рода информацию.

        425.02.15, 21:04

          525.02.15, 21:19

          Хочеться вірити.

            анонім

            626.02.15, 01:15

            Партизанська війна в таких умовах найефективніша. Чим більше таких партизанських бригад тим краще.