хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Тимошенко і Луценко зустрілися з колективом дитячої бібліотеки



Сьогодні прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко та міністр внутрішніх справ Юрій Луценко зустрілися з колективом Полтавської обласної бібліотеки для дітей ім. Панаса Мирного.

Зустріч відбулася просто неба біля адмінбудинку Головного управління МВС у Полтавській області відразу після закінчення засідання виїзної колегії.

Першим до колективу вийшов міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. Він заявив, що сьогодні вже звернувся до прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко з проханням виділити кошти з державного бюджету на будівництво нового приміщення у разі, якщо судові справи завершаться не на користь бібліотеки. А також заявив, що не допустить знищення бібліотечного фонду, який зараз перебуває у руках відомого в області «газолінщика». Також Луценко заявив про передачу до прокуратури документів для порушення кримінальної справи проти працівників виконавчої служби, які перевищили свої повноваження.

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко підійшла до колективу бібліотеки у супроводі голови Полтавської облдержадміністрації Валерія Асадчева та міського голови Полтави Андрія Матковського. Вона пообіцяла звернутися до Голови Верховного Суду України Василя Онопенка з проханням інформувати його по бібліотечній справі, а також розглянути ситуацію, яка склалася, на найближчому засіданні уряду.

- Справа набула нового загальнодержавного розголосу, - коментує сьогоднішню подію член оргкомітету всеукраїнської акції «Повернемо бібліотеку дітям», місцевий активіст Всеукраїнської громадської організації «Альянс «Майдан» Тарас Токар. – У нас з’явилося багато нових потужних союзників. Хочу наголосити, що сьогодні під стіни обласного МВС прийшли всі ті, хто займався захистом бібліотеки впродовж трьох років. І все це надихнуло нас на подальшу боротьбу за права полтавських дітей.

P.S. Протягом усього дня у Полтаві йде дощ.

Майдан.
10

Коментарі

анонім

–100122.09.08, 17:43

то ли Тарас дурак, то ли как полит проститутка накануне выборов за рейтингами бегает, ему надо не МВД блокировать а с Асадчего спрашивать: - что ж ты курва детскую библиотеку продал, это в его ведении этот вопрос был и есть.

    222.09.08, 17:48Відповідь на 1 від анонім

    дурак - не Тарас...

      322.09.08, 18:12Відповідь на 1 від анонім

      Не буду реагувати на Вашу культуру - мене це принижує.

      Скажу по справі. Я не займаюся політикою і нікуди не балотуюся. На рівні Асадчева це питання вже не вирішується понад два роки. То для чого до нього звертатися? Ми зверталися і до Ющенка. Звідти отримували масу відписок. Тепер вирішили звернутися до Тимошенко і Луценка. Що буде далі - час покаже.

        Гість: Панна

        423.09.08, 12:44

        аби тільки обіцянки не стали цяцянками...

          анонім

          524.09.08, 10:01Відповідь на 1 від анонім

          сдалась вам эта библиотека

            617.10.08, 13:30Відповідь на 4 від Гість: Панна

            аби тільки обіцянки не стали цяцянками...мабуть, таки вже стали