хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Суботнього ранку репліка про стан сучасних українських реформ

Насмілюсь сказати, що чомусь ніхто не звертається власне до справ власне України, до її власних економічних проблем (!!!) - то економічні проблеми Польщі 25-річної давності приводять нам за взірець, то от Грузинські реформи почали ставити в приклад. 
Гадаю, і в Грузії і в Польщі в минулому сторіччі трохи інші були проблеми, що були притаманні їхнім країнам, їхнім ресурсам, їхньому економічному розвитку!!! 
Я розумію, що в цей важкий для нашої країни час не варто гостро наголошувати про неправильну політику влади щодо реформ, але постає інше питання - за що саме гинуть наші хлопці на Сході, якщо не за світле майбутнє(!!!), а з такими некоректними реформами і діями новообраного Кабміну і новообраної влади це світле майбутнє може й не настати ніколи, ми знову покотимось у прірву минулого(!!!) 
Нардепи! Президенте! Прем.єр-міністре! Схаменіться! Перестаньте думати, як бухгалтери і діячі минулого, подумайте по новому! (Адже один минулий Президент минулий бухгалтер у нас вже був, що з цього вийшло, ми вже знаємо на власному досвіді!)
Сподіваюсь, що цей мій комент всі зрозуміють правильно і не застосоуватимуть, як заклик проти чогось там небуть і не використовуватимуть як щось там і тому подібне у чомусь там! На кшталт, відеозапису юзера Пори, який мене вражає! До речі, дуже вражає! Після звернення Пори, я почала думати про все, що пишу в Інтернеті, тому що підступний і підлий ворог не дрімає, він застосовує наш страх проти нас самих! Тому ми маємо бути стійкими і пильними і не піддаватись на жодні провокації! Чи на словесні, чи на закличні, чи написані, чи нашіптані на вуха - на жодні!)
А зараз я галасую (саме галасую, тобто кричу!) "ЗА" реформи, "ЗА" мир! "ЗА" процвітання моєї країни - України! І зрозумійте мене правильно!
Слава Україні! Героям слава! Слава нації! Смерть ворогам!
4

Коментарі

131.01.15, 09:06

Це Ви кому написали? Ви прослухайте інтерв*ю Ройтмана і у Вас пропаде бажання волати. Країну до цього стану планомірно вели 23 роки. Ми були - здається - четвертою країною в світі за об*ємами продажу зброї. А, зараз її - виявляється - катастрофічно не вистачає. Це не зрада? Медична допомога на фронті ефективна тільки зарубіжна. За що отримували гроші різні академії, інститути, міністри і інші негідники? Підписали різні папірці, які виявился недієвими. Ці папірці підписували дітки з дитсадка, чи рилаті дяді з міністерським окладами? Це що? Зараз вони бадьоро рапортують, що усьо под контролєм. Правда закривають кордони, щоб воїни не потікали. Де на фронті діти еліти? Загинуло загалом близько 5 тисяч. Є серед них хоч один з "еліти"? Ой, боюсь я що Ви запізно волаєте. Хай Бог береже Україну!

    231.01.15, 09:11Відповідь на 1 від Poroshenko

    Ніколи й нікому не кажіть запізно, п Порошенко!

      331.01.15, 09:34Відповідь на 2 від TatianaR

      Вам ні про що не говорять цифри мобілізаціЇ? Це дуже важливий показник. Ясно одне: підйом емоційний скінчився. Причини деякі я назвав, інші ось тут
      http://gazeta.ua/ru/articles/politics/_bez-realnyh-reform-ukraina-umret-posol-ssa/607051 Ще трішки ось тут.
      https://www.facebook.com/reutski/posts/10203985525295283
      Ще прослухайте ролик нардепа Білецького. І волайте далі. Я не тільки не забороняю, я тільки підтримую. Але, те волання до одного місця. Не мені, не Вам. Кому? Послухайте ролик мєнта з Житомира де він розповідає про хабарі в даі і скільки коштує потрапити в "оновлену" мєнтовку. Оце - горе. Якби не це - кордони, щоб призовники не розбіглися, закривати б не довелося. Так це при потужній підтримці Заходу. А, якби її не було? Я просто звик дивитись на речі тверезими очима.

        431.01.15, 09:47Відповідь на 3 від Poroshenko

        скажіть, будь ласка, п Порошенко, на кого ви працюєте?

          531.01.15, 10:04Відповідь на 4 від TatianaR

          А, на кого Ви працюєте? Мєнт, котрий озвучив хабарі в даі, він на когось працює, чи ні? На кого працює той, хто в цій ситуації бере хабарі і за хабарі обіцяє мєнту пройти атестацію? Так, хто працює на державу? той, хто озвучує проблеми, чи той, хто тихо розклдає і розкрадає її? Волайте далі, шановна пані. Мо*, раз Ви волаєте, то теж на ворога працюєте? Адже, ж, не дарма Ви волаєте? Які причини спонукали Вас волати? Тому, що все гаразд, чи тому, що не все гаразд?

            631.01.15, 10:23Відповідь на 5 від Poroshenko

            віддаю належне вашій ораторській майстерності - ви ще той демагог! Але попри все встигли сказати про марність мобілізації, про спад патріотизму і непотрібність реформ!!! Це саме те, чого від нас праге ворог - зневіритись в собі, зневіритись в національній ідеї, зневіритись в Україні. (До речі, поцікавтесь хто такий Пора).

              731.01.15, 10:39Відповідь на 6 від TatianaR

              1.Демагог не я, а Ви.
              2. Ви не тільки демагог, а ще й маніпулятор. Де я сказав, про марність мобілізаціЇ. Я сказав, що не мобілізація марна, а методи її проведення неефективні. Більш того, думаю, що, навіть, ті, кого призвуть, невідомо як будуть воювати. Бо не всі з них будуть мати належну мотивацію. Раз є ті, хто уникає мобілізації( а, таких багато, раз з*явився Указ), то це означає одне: захищати державу невигідно. І морально і матеріально. Там, те вигідно, Укази не потрібні. Приклад - набір в "оновлену мєнтовку" в Києві. 30 тищ без військкоматів. Якщо люди будуть знати, що у випадку загибелі вояка його родина не матиме матеріальної скрути, а у випадку поранення його лікування буде на кращому рівні і не за його рахунок і ще дещо - до військоматів буде так ж черга, як в мєнтовку.

                831.01.15, 10:43Відповідь на 6 від TatianaR

                3.я сказав, не те, що хоче почути ворог. Ворог це знає краще мене, бо вже дозволив на своїй території біглим призовникам перебувати скілько треба. А, мо* ще й призве до своїх лав. Я - як раз- сказав те, чого ворог не хотів би почути: як вирішити проблему і перемогти його. Якщо я сказав, те, що хоче почути ворог, то й Білецький сказав те ж саме і мєнт з Житомира і Посол.
                4. Цікавтеся самі і волайте, і шукайте ворогів там, де їх нема

                  931.01.15, 10:54Відповідь на 6 від TatianaR

                  п. с. Ось іще один панікер, демагог і посібник ворога, який - звичайно, ж - черпає інформацію тілько з нашої писанини. Читайте. І, до речі, поцікавтеся, хто такий Бутусов
                  http://gazeta.ua/ru/articles/life/_butusov-rasskazal-kto-sryvaet-mobilizaciyu/607057

                    1031.01.15, 10:56Відповідь на 9 від Poroshenko

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна