хочу сюди!
 

Лия

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Москалі всралися, тому скуповують туалетний папір

Паніка в Росії: сибіряки масово скуповують туалетний папір
Олена Ярмолюк 16 грудня 2014, 21:10
 854
Паніка в Росії: сибіряки масово скуповують туалетний папір

В російській імперії одні види паніки змінюють інші. І поки одна частина населення гарячково спостерігає за хаотичними рухами рубля та валют, інша частина в терміновому порядку закуповується предметами першої необхідності. А жителі Сибіру запасаються оптовими партіями туалетного паперу. Про це повідомляє видання Сибір-Інфо, новину передає «Преса України».

Серед сибіряків шириться чутка, що у зв'язку з санкційними обмеженнями, введеними проти Росії країнами Заходу, скоро можуть початися перебої з туалетним папером. Росіяни впевнені, що під час виробництва туалетного паперу використовується сировина, яка завозиться із Заходу, а у зв'язку з санкціями, доставка «цінної сировини» може припинитися.

Як повідомляє Сибір-Інфо, тільки протягом останніх кількох тижнів продаж паперу зріс вдвічі. Наголошується, що жителі Новосибірська і околиць на всяк випадок запасаються великими партиями туалетного паперу.

Раніше ми повідомлялиГолодні москвичі готові піти навіть на злочин, тільки щобспробувати смак заборонених в країні мідій, фуа-гра та інших імпортних продуктів. Про це свідчить прикрий інцидент, що стався напередодні в столичному ГУМі. 


12

Коментарі