хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Факти річ уперта

У кожного є свій привид, що псує фотографії, - британка сфотографувалася з «неприкаяною душею» (ФОТО)
Ярема Кем 22 листопада 2014, 14:46
 1024
У кожного є свій привид, що псує фотографії, -  британка сфотографувалася з «неприкаяною душею» (ФОТО)


Олівер і Марія Деві з британського міста Брістоль були  на святкуванні весілля, що проходила на території кладовища "Arnos Vale". Згодом, вони разом з іншими гостями вирішили прогулятися до каплиці вікторіанської епохи.
Подружня пара з міста Брістоль, що у Великобританії, заявили про те, що під час фото сесії на цвинтарі вони випадково сфотографували привид скелета. А в доказ своїх слів наводять знімок, де «красується» потойбічна істота, - повідомляє новину «Преса України».

Подружжя розповіло, що близько половини сьомого вечора вони захотіли відвідати каплицю, проте затримались на вулиці, аби вдосталь наробити фотографій. Марія була в якості моделі, а Олівер її фотографував, а потім продемонстрував їй отримані знімки. Однак те, що вони побачити, злякало їх до смерті. В кадр потрапило гігантський привид скелета. 

«Я зробив першу фотографію, але зрозумів, що Марія вийшла не надто вдало - вона не дивилася в камеру, тому я швидко вирішив зробити ще один знімок. Я одразу побачив на фотографії привид. У мене пропав дар мови. Я насправді був вражений", - розповів 35-річний Олівер. 

Після побаченого Олівер та Марія побігли до інших гостей весілля, аби поділитися новиною, проте більшість з них розцінили це, як невдалий жарт. Але пара наполягає, що знімок не містифікація.  

«Ми дійсно зробили його на кладовище - на задньому фоні можна побачити людей біля каплиці. Я також впевнений в тому, що в той момент поруч зі мною ніхто не стояв, тому я не знаю, що це таке. Найсмішніше, що незадовго до цього я розповідав про те, що не вірю в привидів. Так що привид з'явилося якраз вчасно", - розповів чоловік. 

Як з’ясувалося, місцеві жителі кажуть, що на кладовищі гуляють декілька привидів: замурована в стіну черниця, одягнена в чорне вдова, яка ще досі оплакує свого вбитого під час Першої світової війни чоловіка, а також помилково поховану заживо жінку.

4

Коментарі

122.11.14, 17:42

Збочення влаштовувати весілля на цвинтарі

    222.11.14, 18:43Відповідь на 1 від М_Ірина

    Це навіть щось більше ніж збочення

      323.11.14, 21:58Відповідь на 1 від М_Ірина

      Ще й збрехав, що привидів не боїться. Потім вже на його слова ніхто не зважав, хіба, жовта преса)