хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Іловайськ - 2

Відомство Яреми і Даниленко знаходиться в глибокому корупційному коматозі, - Бутусов
Олена Ярмолюк 10 листопада 2014, 17:22
 591
Відомство Яреми і Даниленко знаходиться в глибокому корупційному коматозі, - Бутусов

Незважаючи на загибель українських патріотів під час лютневих подій у Києві, а також смерть сьогодні багатьох неназваних українських героїв, що захищають країну від російської окупантів, корупційна складова і далі присутня в нинішній владній вертикалі. Саме завдяки бездіяльності продажних чиновників досі розгулюють на свободі винуватці загибелі "Небесної сотні". Про беспрецендетне нівелювання справедливості заявляє в соцмережах журналіст Юрій Бутусов, новину передає Преса України.

"Явка з повинною для Генпрокуратури, СБУ та МВС України. Відмінний доказ, який демонструє наскільки безпорадно і неефективно держава переслідує чиновників Януковича. Андрій Портнов писав закони 16 січня, і документи, які сприяли узурпації влади та порушення прав людини. І мене шокує не тільки те, що безпринципні чехи дали йому візу, а швейцарці впустили.

Якщо я не помиляюся, у підручного Януковича ДІЮЧИЙ ЗАКОРДОННИЙ ПАСПОРТ УКРАЇНИ. Про які санкції проти Януковича ми говоримо, якщо у цієї зграї досі не анульовані закордонні паспорта? Позорище якесь. Може і у Януковича, Захарченко, Пшонки та інших мерзотників теж паспорти діють?", - обурюється Бутусов.

Українська Генпрокуратура настільки корумпована, що не тільки не перешкоджає пересуванню злочинців типу Портнова, але навіть не виступає хоч з каїм-небудь осудом ситуації, що склалася.

"Вільні пересування Порнова - свідчення повної некомпетентності слідства, яке знаходиться в руках Генпрокуратури. Відомство Яреми і Даниленко знаходиться в глибокому корупційному коматозі. Але СБУ і МВС теж, я вважаю, повинні відповідати, раз прокуратура недієздатна, то ви зобов'язані реагувати - хоч би прес-реліз якийсь зробили з осудом. Соромно. Через два тижні річниця початку Майдану...", - зазначає журналіст.

Бутусов переконаний, що необхідно, щоб громадськість зажадала від Генпрокуратури та інших українських спецслужб конкретних дій, щоб "витягти Портнова з ненависного Євросоюзу, куди він так не хотів пускати Україну".

Раніше ми повідомляли: Новопризначений генеральний прокурор України Віталій Ярема позначив головною справою для Генпрокуратури, яку він тепер очолює, розслідування масових вбивств під час лютневих подій 2014 року. 

8

Коментарі