хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

кацапстан = імперія зла

США Росії: псевдовибори на Донбасі – не привід для вторгнення
Слава Демкова 01 листопада 2014, 08:55
 1324  1
США Росії: псевдовибори на Донбасі – не привід для вторгнення

США застерігають Росію не використовувати «вибори» сепаратистів на Донбасі в якості приводу для введення в Україну нових військ та озброєння.

Такі новини Преса України повідомляє з посиланням на відповідну заяву Ради національної безпеки при президентові США.

Спікер відомства Бернадетт Міган повідомила, що за останніми даними, російські війська знову повертаються до кордону з Україною вздовж контрольованих терористами ділянок.

Також США вкотре закликали російську сторону та сепаратистів Донбасу виконати всі їхні зобов’язання за Мінськими домовленостями.

Міган наголосила, що Штати не визнають результатів сепаратистських псевдовиборів і закликають усіх членів міжнародної спільноти приєднатися до цієї позиції.

Рада нацбезпеки особливо закликала Росію як одну зі сторін Мінських домовленостей  приєднатися до генерального секретаря ООН, Євросоюзу, Ради Європи й решти міжнародної спільноти і засудити нелегітимні плановані «вибори».

Крім того, речник Держдепартаменту Джейн Псакі заявила, що США вважають законними виборами на Донбасі лише місцеві вибори 7 грудня, і закликають всі країни світу відкинути незаконні намагання сепаратистів провести власні «вибори».

Вона наголосила, що США не визнають їхніх результатів і звернула увагу, що ці «вибори» порушують букву й дух Мінських домовленостей, які передбачають проведення виборів в регіоні відповідно до закону України, що призначив їх на 7 грудня.

Нагадаємо, в «ДНР» і «ЛНР» 2 листопада мають відбутися «вибори», які українська влада визнала незаконними. Представники Євросоюзу, в свою чергу, неодноразово заявляли, що це суперечить Мінським домовленостям, тому не може бути визнано Заходом. Водночас, Кремль заявляє, що не бачить причин не визнати результати голосування на Донбасі. 

Напередодні президент України Петро Порошенко, Франції - Франсуа Олланд, Росії - Володимир Путін і канцлер Німеччини Ангела Меркель під час телефонної розмови домовилися, що врегулювання конфлікту на Донбасі має бути досягнуто зі збереженням територіальної цілісності України. Українська, німецька і французька сторони висловили загальну чітку позицію щодо невизнання запланованих сепаратистами псевдовиборів, щосуперечать Мінським домовленостям, і закликали президента Росії також не визнавати їх.

12

Коментарі

11.11.14, 13:10

СМЕРТЬ кацапським окупантам!!!

    21.11.14, 14:05Відповідь на 1 від Характерник+

    СМЕРТЬ кацапським окупантам!!!Та й, взагалі, Україна - не привід для вторгнення будь-кого... Тільки не для зомбованої кацапні!

      31.11.14, 15:12

      СКІЛЬКИ можна спостерізати і "застерігати"? ЗНИЩИЛИ НАШУ стратегічну зброю - компенсуйте свою, раз підписали договір про ЗАХИСТ роззброєної України!!! Інакше чим Лондон та Вашингтон відрізняються від Мацкви? Тим, що безучасні?

        41.11.14, 16:57

        Путін збреше