хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

параша, імперія зла

Кремль легалізував «навчання», адже Донбас – територія Росії
Ваня Герман 01 листопада 2014, 06:44
 1632  2
Кремль легалізував «навчання», адже Донбас – територія Росії

Російських військових продовжують відправляти на навчання нібито в Росію, адже на картах, які отримують військові південно – східні області України позначені як територія Росії.

Таку інформацію надала Олена Васильєва, яка є російською правозахисницею, організатором групи "Вантаж 200 з України в Росію", розповідає про новину Преса України.

"Як розповідають самі військові, на картах, які вони отримують, південно-східні області України, де за планом будуть проходити навчання, позначені як на території Російської Федерації", - сказала Васильєва.

Вона додала, що за час агресії Росії на Донбасі вже загинули приблизно 300 строковиків армії, а ще понад 4 тис. зникли безвісті. Вона підкреслила, що ці цифри приблизні, адже облік у таких справах не ведуть.

"Загиблі відомі за родами військ, військовими частинами, в яких вони проходили службу. В цілому втрати російської армії в бойових діях на сході України разом з зниклими без вести складають понад 4360 військових. Але ця цифра приблизна, тому що офіційних даних обліку таких військовослужбовців Міністерства оборони Росії не надає", - підкреслила Васильєва.

Нагадуємо, що російські спецслужби фізично ліквідують Президента Російської Федерації у разі повномасштабного вторгнення російських військ на територію України.

12

Коментарі

11.11.14, 14:20

Кацапія проводить навчання своїх матерів радісно приймати вантаж 200...

    21.11.14, 16:59

    ТАк, в т. зв. Новоросії час вже московський

      32.11.14, 00:54Відповідь на 2 від М_Ірина

      ТАк, в т. зв. Новоросії час вже московськийНа 4 листопада Бєс заблокує дорогу на Маріуполь, будете в ізоляції наіть в блокаді. Їдьте звідти у Львів, доки не пізно.