хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Ще один москаль смердить в українськоу скотомогильникові

Черговий російський військовий загинув в Україні. Фото
Фото з соцмережі ВКонтакте

У соціальних мережах з'явився ще один доказ підтвердження загибелі російських військовослужбовців у неоголошеній Кремлем війні на Донбасі.

Цього разу під час нападу на українських силовиків 15 жовтня був вбитий 28-літній офіцер Євген Трундаєв, який проходив військову службу в Заполяр'ї в смт. Печенга Мурманської області.

Про загибель свого товариша по службі та командира повідомила на своїх сторінках у соцмережі "Вконтакте" самі ж російські військовослужбовці. Факт загибелі був підтверджений і його дружиною, яка залишилася сама ростити сина.

Відповідно до повідомлень, Євген Трундаєв командував протитанковим взводом 1 мотострілкового батальйону 200-ої Окремої мотострілкової бригади, в/ч №08275. Освіту офіцеру здобував у престижному Московському вищому воєнному командному училищі, а сам родом з міста Зарайськ Московської області, де й був похований 22 жовтня.

Хоча у деяких повідомленнях його екс-підлеглих по службі зазначається, що Трундаєв був вбитий під Донецьком, сама дружина в одному з коментарів до некрологу зазначала, що чоловік загинув під Щастям у Луганській області.

8

Коментарі

127.10.14, 19:07

Тільки у скотомогильниках і місце москалів в Україні

    228.10.14, 22:03

    Хоч помер в теплому краю.