хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Молодець Іван Заяць!

За даними з сайту ЦВК дізнався, що Іван Заєць вийшов з виборчого списку радиКала Олега Ляшка, чим щиро втішився, тому що поважаю цю людину і був дуже здивований його появою у команді якогось блазня-гоміка і явного провокатора.
Як я вже зазначав: вибори є люстрація народу щодо влади, яка ним керує. За тим: який народ - така і влада.
Один мій знайомий заявив, що буде голосувати за партію Ляшка тільки тому, що його всі критикують, на що я відповів: - Вибори тим і вибори, що кожен обирає СВОЮ ВЛАДУ! Хочеш жити в цирку - твоє право, але щоб тоді я від тебе не чув нарікань на погане життя і на дурну владу: сам обрав - те і маєш.
 
Для мене феномен популізму радиКала Олега Ляшка тим огидний, що він своїм фальшим ультра-патріотизмом і  псевдо-українським популізмом обкрадає правдивий український електорат, а наша ситуація не дозволяє просто бавитись в демократію і давати можливість різним авантюристам влаштовувати на догоду стороннім силам бардак і деструкцію у діяльності вищого законодавчого органу України - Верховній Раді. Досить - набавились і з "Партією Зелених", яка ніколи не захищала екології, бо фінансувалась техногенним бізнесом, як і з іншими подібними проектами хитрих політтехнологів.
Не дамося, щоб нас одурили! Геть Олега Ляшка з українського політикуму! Вихід Івана Зайця тому чудове підтвердження, що він розібрався в реальному стані речей і сказав своє однозначне "НІ!" Олегу Ляшку, а таких заяв більше жодної серед тих, хто відмовився балотуватись у партійного списку з прохідного місця!



Я не збираюсь глибоко аналізувати всі підлоти Олега Ляшка, а просто акцентую увагу на тому, де він бере такі шалені кошти на себе, свій виборчий апарат і надшалену за вартістю рекламу - хто його фінансує, якщо власних коштів у Олега Ляшка в таких об'ємах фізично бути не може. Від олігархів України Олег Ляшко відхрещується, як і вони від нього, отже стає зрозумілим, що його фінансує інша держава, яка зацікавлена в дестабілізації в Україні і не треба багато думати, що це за держава. Тому і саме тому я не можу спокійно терпіти і бути яко толерантним щодо провокаторсько-політичного проекту "Радикальна партія Олега Ляшка" і закликаю всіх долучитись до цього ніким не санкційованого руху "Ляшко-ге, забирайся геть!"


Богдан Гордасевич, м. Львів



Прізвище, ім’я, та по батькові    
Відомості про висування    
Дата та номер постанови    
Підстава вибуття

Заєць Іван Олександрович    
Радикальна Партія Олега Ляшка,
№ 14 у виборчому списку    
14.10.2014 1776    
звернення партії про скасування реєстрації




Заєць Іван Олександрович

Народний депутат України VI скликання, перший заступник голови "Українська народна партія" (УНП)

Дата народження: 05.07.1952

Місце народження, освіта. Народився в селі Лозниця Народицького району Житомирської області. У 1974 році закінчив Українську сільськогосподарську Академію в Києві за спеціальністю економічна кібернетика в сільському господарстві, економіст-математик. В 1979-1982 рр. навчався в аспірантурі Інституту економіки АН УРСР.

Кар'єра. Працював головним економістом колгоспу в селі горошку на Київщині. В 1975-1978 рр. - В Київській філії Центрального інституту агрохімічного обслуговування на посадах старшого економіста, старшого наукового співробітника. У 1978-1979 і 1982-1990 рр. - В Інституті економіки інженером, молодшим науковим співробітником.

1990-1994 рр. - Народний депутат України I скликання. Член фракції Народного Руху України, потім - фракції безпартійних. Член Конституційної комісії України, Державної комісії з проведення в Україні адміністративної реформи, Державної міжвідомчої комісії з питань співробітництва України з НАТО, Ради національної безпеки і оборони.

1994-1998 рр. - Народний депутат України II скликання. Працював в комітеті Верховної Ради з питань економічних реформ та управління народним господарством.

1998-2000 рр. - Народний депутат України III скликання. Заступник глави комітету ВР у закордонних справах і зв'язках з СНД.

2000-2001 рр. - Міністр екології та природних ресурсів України в уряді Віктора Ющенка.

2002-2004 рр. - Народний депутат України IV скликання від блоку Ющенка Наша Україна (№8 у виборчому списку). Перший заступник глави комітету ВР з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

2007-2012 рр. - Народний депутат України VI скликання від блоку Наша Україна - Народна самооборона (№30 у списку). Заступник глави комітету ВР з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

На парламентських виборах восени 2012 року балотувався від УНП по одномандатному округу №153 в Рівненській області, однак програв представнику Батьківщини Юрію Вознюку.

В минулому - член Народного Руху України, один з його засновників. З 1999-го - перший заступник голови Українського Народного Руху, в 2003-му перейменованого в Українську народну партію (лідер - Юрій Костенко). Член Центрального проводу та правління УНП.

Громадська діяльність. Член президії Української всесвітньої координаційної ради та президії товариства "Україна-Світ", член національної ради Конгресу української інтелігенції і головної ради всеукраїнського товариства Просвіта. Глава Українського благодійного фонду "Трипілля". Один із засновників і керівників українознавчого клубу "Спадщина" (1977), Товариства української мови ім.Шевченка.

Сім'я. Дружина Світлана (1965 р.н.) - тренер. Дочки Олеся (1978 р.н.) та Ярослава (1985 р.н.), син Остап (1991 р.н.).

http://file.liga.net/person/970-ivan-zaec.html

 Відгуки про політика

Нардепа Івана Зайця колеги назвали «левом, тигром, слоном і ведмедем», а він їх усіх - зоопарком Депутати продовжують провалювати поправки до закону про вибори президента. В ході так званого голосування між депутатами сталася невеличка перепалка. Як повідомляє «Українська правда», нардеп-бютівець Олег Ляшко закликав опонентів з повагою ставитися до «лева української політики Івана Зайця» і проголосувати його поправку. У відповідь регіонал Михайло Чечетов заявив, що регіонали шанують Зайця як «тигра, слона і ведмедя української політики», але голосувати не будуть, тому що в залі відсутня коаліція. «А до Івану Олександровичу ми ставимося з великою повагою, так. Це справжній тигр української політики», - заявив Чечетов. У свою чергу сам Заєць заявив, що у нього відчуття, що він перебуває в зоопарку. «Тут такі відносини, що не дають нормально працювати. Вас не турбує доля виборців, доля народу, майбутнє України. Вас турбує тільки, як скоріше захопити владу, присмоктатися до неї, використовувати її, щоб набити свої кишені», - обурився депутат. Зараз депутати вже завалили 180 поправок в закон про вибори. Голова комітету Сергій Подгорний запитав у регіоналів, чи є у них якісь думки з чергової правці, йде «тупе заваливанию закону».
Рейтинг політика
Член президії Української всесвітньої координаційної ради та президії товариства "Україна-Світ", член Національної ради Конгресу української інтелігенції та Головної ради Всеукраїнського товариства "Просвіта". Голова Українського благодійного фонду "Трипілля". Один із засновників і керівників українознавчого клубу "Спадщина" (1977), Товариства української мови ім.т.шевченка.

Обіцянки і цитати
18 червня 2012

"Цей закон наповнений нормами, які стимулюють сепаратизм в Україні. Зміна державного устрою України на федерацію давно є пріоритетом Президента Віктора Януковича і політичних сил, які голосували за законопроект - Партії регіонів, Комуністичної партії. Закон про мовну політику розпалює міжнаціональну ворожнечу всередині країни і може призвести до розколу України. Партія регіонів ініціюванням відповідних змін підриває власну владу, оскільки будь-яка місцева рада, за словами депутата, згідно з законопроектом, зможе власним рішенням встановити офіційне використання регіональної мови на своїй території."
http://politrada.com/dossier/persone/id/2781



76%, 16 голосів

5%, 1 голос

19%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
16

Коментарі

119.10.14, 14:01

заме гірше те що радиКали відтягують на себе електорат демократичних сил

    219.10.14, 14:26Відповідь на 1 від div777

    боротьба за лохоторат

      319.10.14, 14:28

      Ви мене потішили. Сам був здивований появою Зайця у списку Ляшка. А згодом дізнався про узгоджений список кандидатів. Думаю, вся справа у цьому
      http://galinfo.com.ua/news/172096.html

        419.10.14, 17:06

        Іван Заяць втратив обличчя, коли зрадив НРУ в 1998 році.
        Не поважаю і не довіряю.

          519.10.14, 17:40

          ПАне Богдане, я не знаю де був ваш Заяць останні місяці, але якщо б Ляшко не привів до Маріуполя "АЗОв" та не вибив сепаратистів, було б нам зараз, як Донецьку.
          Бридко, що ВИ повторюєте якісь наклепи про гоміка-Ляшка У нього є доужина.
          Завтра гоміком можуть оголосити Вас чи Мене - дурнів вистачає

            619.10.14, 18:42

            Накинулись на одного, але ж інші нічим не кращі. Несправедливо.

              719.10.14, 20:58Відповідь на 6 від doktor_khaos

              Із когось потрібно починати люстрацію

                820.10.14, 08:21

                "тут такі відносини, що не дають нормально працювати. Вас не турбує доля виборців, доля народу, майбутнє України. Вас турбує тільки, як скоріше захопити владу, присмоктатися до неї, використовувати її, щоб набити свої кишені".
                І так буде ЗАВЖДИ - доки при владі будуть ЖИДИ!

                ПРИШЕЛЕЦ, КОТОРЫЙ СРЕДИ ТЕБЯ
                будет возвышаться над тобою выше и выше –
                а ты будешь опускаться ниже и ниже...
                Он ВСЕГДА будет тебе ГЛАВОЮ –
                а ты ВСЕГДА будешь его ХВОСТОМ...
                \Второзаконие 28, 43-44\
                ---
                Горіховий наш український інтелект...
                Вибираємо тих самих, і З ТИХ САМИХ...–
                а потім самі собі жахаємось:
                ЩО ЦЕ ЗА ЧУДОВИСЬКА У НАС ПРИ ВЛАДІ ?
                "Ліна Костенко. "Записки українського самашедшого"\

                  920.10.14, 10:26Відповідь на 7 від Характерник+

                  Із когось потрібно починати люстраціюТам вже і Наливайченко підпадає.. Не маю жодних сумнівів, що першими попадуть під ту лустрацию ті, хто дійсно пробує щось змінити, а не ті, хто мав би бути люстрованим і покараним за заслугами

                    1020.10.14, 12:37

                    Час покаже хто прав. Зараз багато незрозумілих політиків, які прикриваються патріотизмом

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна