хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

пуцькін = ХУЙЛО і без підтверджень соціологів

Путін викликає в українців почуття презирства, ненависті і роздратування
Илья Скибинский 14 жовтня 2014, 17:07
 904  10
Путін викликає в українців почуття презирства, ненависті і роздратування

Якщо в самій Росії свого президента стандартно всі роки любили і підтримували 84% громадян, то ставлення українців до Володимира Путіна вкрай негативне, про що свідчать результати соціального опитування, проведеного GfK Ukraine протягом 4-18 вересня 2014 р.

Цю новину передає «Преса України».

На питання про те, які почуття викликає у них Володимир Путін, 41% респондентів назвали ненависть, 34% - презирство, 20% - роздратування. Справедливості заради треба сказати, що деякі українці зізналися, що поважають президента Росії. Щоправда, таких було 6%, а ще 4% зізналися в співчутті до Путіна і лише 3% бояться його. 

15% респондентів досить відкрито повідомили, що абсолютно ніяких почуттів глава Росії у них не викликає.

За результатами дослідження, молодь у віці 16-19 років та люди похилого віку (від 60 років) найчастіше відповідали, що Путін викликає у них почуття ненависті (47% і 46% відповідно). В той же час найбільш байдужими до Президента РФ виявилися респонденти у віці 20-29 років (22% відповіли, що не мають ніяких почуттів до нього).

Українці з середнім рівнем доходу частіше інших обирали варіант відповіді "ненависть" (48% проти 38% у респондентів з низьким рівнем доходу і 32% з високим) і рідше інших - варіант "повага" (3% проти 7% у респондентів з низьким рівнем доходу і 8% з високим).

Якщо ж говорити за географічним принципом, жителі Сходу України більше поважають Путіна (20%), але саме вони виявилися лідерами серед тих, хто з байдужістю ставиться до Володимира Володимировича - 24%.

Опитування проводилося в рамках Регулярного дослідження електоральних настроїв населення на основі Омнібусу GfK Ukraine протягом 4-18 вересня 2014 р. Загальна вибірка опитування складає 1000 респондентів у віці старше 16 років на місяць. Вибірка є репрезентативною для населення України за статтю, віком, регіоном проживання та розміром населеного пункту. Опитування проводилося методом особистого інтерв'ю. Респонденти мали можливість вибрати декілька варіантів відповіді. Максимальна похибка - 3,1%.

7

Коментарі