хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Закликаю українців дати рішучу відсіч кандидатам-«гречкосіям»!

Роблячи свій вибір зараз, не потрібно забувати про те, що кожного депутата ми обираємо на цілих п’ять років для того, щоб він працював на нас з вами. На нас з вами, а не на себе!

Думаю, що вже самий простий виборець розуміє, що той кандидат, який скуповує голоси виборців, скуповує їх виключно для себе, а не для виборців. Тільки зламавши систему підкупу виборців, українці зможуть отримати ефективний для них парламент.

Після трьох революцій все більше і більше українців починають це розуміти. І не просто розуміти, а й почали давати рішучу відсіч кандидатам-«гречкосіям».

Так, днями мешканці міста Знам’янка, що на Кіровоградчині, вигнали колишнього заступника мера Києва Леоніда Черновецького, секретаря Київради Олеся Довгого, який приїхав до них з передвиборною агітацією.



На відео: зустріч Лесика Довгого з виборцями міста Знам'янка

Як повідомляє сайт Gazeta.UA, перед цим Довгий замовив залу в будинку дитячої творчості і звіз масовку з усього округу. Уточнюється, що до залу намагалися не впускати "чужих". Втім жителі міста прорвалися до зали, де прихильники Довгого очікували на прибуття кандидата, після чого всі вийшли на вулицю. Коли Довгий прибув, його зустріли вигуками "Ганьба", "Банду геть!", "Ми не хочемо вас!", "Всіх не купиш!", "Бандюга!", "Геть зі Знам'янки!". У свою чергу прихильники кандидата спробували скандувати "Довгий!", до них приєднався сам потенційний депутат, але їх швидко перекричали. При спробі проводити агітаційну промову прямо в дворі, Довгого закидали яйцями. В результаті кандидат розвернувся і покинув місто, так і не виступивши.

За інформацією вищезгаданого сайту, Довгий балотується по 102 округу в Кіровоградській області. Враховуючи те, що Блок Петра Порошенка виставив у цьому окрузі кандидатуру відверто непрохідного кандидата Вадима Бондаря, Довгий має шанси потрапити у Раду.

Якщо приклад народної люстрації, який відбувся у Знам’янці, поширити по всій Україні, то це реально зменшить шанси потрапляння до парламенту кандидатів-«гречкосіїв». Що, в свою чергу, позитивно вплине на формування ефективного парламенту. Борітеся – поборете!
17

Коментарі

13.10.14, 09:33

Віселиці на майдані їм тільки допоможуть.....