хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

пуцькін = шікельгрубер сьогодення

Путін погрожував Порошенку, в разі провалу законів по Донбасу, через Маріуполь дійти до Криму
Слава Демкова 18 вересня 2014, 11:01
 1075  1
Путін погрожував Порошенку, в разі провалу законів по Донбасу, через Маріуполь дійти до Криму

В ході наради перед початком закритого засіданням Верховної Ради України 16 вересня, президент України Петро Порошенко розповів депутатам, що у нього постійно "на телефоні" президент Росії Володимир Путін, який погрожує в разі провалу законів по Донбасу атакувати Маріуполь і не зупинятися, поки не дійде до Криму. 

Такі новини повідомляють ЗМІ з посиланням на депутата від "Батьківщини", який був присутній на нараді з президентом, передає Преса України. 

За словами депутата, у парламентаріїв було багато пропозицій щодо відповідних законів, однак президент сказав, що текст документів змінювати не можна. 

На початку закритої частини засідання виступив начальник Генерального штабу Віктор Муженко, який розповідав про те, що зараз на сході країни йде "вирівнювання лінії фронту". 

"Сказав, що ніби як домовилися з сепаратистами, що ми передаємо їм Донецький аеропорт, а вони у відповідь відводять війська ще на 5 км назад від Маріуполя", - повідомляє джерело. 

За його словами, після Муженка слово знову взяв президент і заявив, що ті з депутатів, хто не проголосують за ці закони, "будуть винні в розв'язанні повномасштабної війни з Росією". 

При цьому, на питання, чи є гарантії, що після прийняття законів сепаратисти не спробують розширити межі підконтрольної їм території, Порошенко відповів, що таких гарантій немає. 

Варто відзначити, що за оперативними даними групи "Інформаційний Опір", сьогодні, 18 вересня, на приморському напрямку (Новоазовськ-Маріуполь) спостерігається відносне затишшя. Разом з тим, відзначається активне перекидання російських підрозділів на північ від Маріуполя. 

Крім того, як повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, військовими експертами зафіксовано перекидання декількох одиниць бойової авіації без розпізнавальних знаків ВПС Росії на прикордонні аеродроми на території РФ для подальшого перекидання в Донецьк у вигляді «ВПС Новоросії», в разі витіснення українських підрозділів з території місцевого аеропорту.

7

Коментарі

118.09.14, 16:05

ожидание смерти хуже самой смерти, путлер всё равно нападёт

    218.09.14, 19:31Відповідь на 1 від Hudson Hawk

    Нам потрібна зброя США

      318.09.14, 19:42Відповідь на 2 від М_Ірина

      у нас и своя есть не плохая, высокотехнологичная и их разведка

        419.09.14, 17:57Відповідь на 3 від Hudson Hawk

        Де ж вона?
        Під Маріуполем тільки-но стріляли

          519.09.14, 18:49Відповідь на 4 від М_Ірина

          на весь мир такое не объявляют