хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Росія випробувала нову балістичну ракету "Булава"

 
Росія провела успішний тестовий запуск нової міжконтинентальної балістичної ракети "Булава".



Росія випробувала нову ракету: 37 т, може нести 10 гіперзвукових маневруючих ядерних блоків індивідуального наведення і радіусом ураження до 8 тис. Км

Запуск відбувся в середу, 10 вересня, з підводного ракетоносця "Володимир Мономах" в Білому морі по цілі на півострові Камчатка, повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на інформагентство "Інтерфакс". За словами головнокомандувача військово-морських сил Росії Віктора Чиркова, в жовтні і листопаді цього року російський флот "здійснить ще дві ракетні стрільби двома ракетними крейсерами, оснащеними балістичними ракетами". Ракета "Булава" важить майже 37 тонн і може нести до десяти гіперзвукових маневруючих ядерних блоків індивідуального наведення, здатних змінювати траєкторію польоту по висоті і курсу, і потрапляти по цілях в радіусі до 8 тисяч кілометрів.

Крім того, як повідомляє BBC Україна, міністерство оборони Росії заявило, що може створити власну "систему глобального блискавичного удару". У відомстві не уточнили, як діє ця зброя. Як підкреслив заступник міністра оборони РФ Юрій Борисов, при цьому Росія виходитиме з оборонної доктрини розвитку озброєнь. "Росія може і буде змушена це зробити" у разі виникнення загрози, - сказав пан Борисов після наради з розробки проекту Держпрограми озброєнь на 2016-2025 роки. З початку конфлікту на Сході України російські збройні сили помітно збільшили кількість військових випробувань і навчань. Незважаючи на це, президент Росії Володимир Путін у середу заявив, що Москва не має наміру "втягуватися в нову гонку озброєнь". Однак Росія, за словами Путіна, повинна дати "адекватну відповідь" всім потенційним викликам безпеці країни, цитує російського президента "Інтерфакс".

Відносини між Росією і Заходом, враховуючи українську кризу увійшли в найгострішу фазу з часів "холодної війни". На саміті країн-членів НАТО, який відбувся минулого тижня у Великобританії, було прийнято рішення про створення військових груп швидкого реагування з метою забезпечити захист східноєвропейських членів від потенційної агресії з боку Москви. Путін, у свою чергу, згадуючи в середу про посилення присутності НАТО в Східній Європі, звинуватив Захід у використання української кризи "для реанімації" Альянсу. Раніше Цензор.НЕТ повідомляв, що Обама звинувачує Путіна у порушенні ядерного угоди і відправляє в Москву делегацію.


Також:

  Росія засекретить умови нанесення превентивного ядерного удару

В уточненій версії своєї військової доктрини Росія відмовиться від позначення ймовірного противника та умов нанесення по ньому превентивного ядерного удару, знає один з авторів чинної військової доктрини зразка 2010 року, генерал Юрій Балуєвський.

Він пояснив рішення тим, що такі «офіційно визнані погляди», як імовірний противник і умови удару по ньому, «уточнюють і конкретизують плани закритого характеру», передає Цензор.НЕТ з посиланням на Інтерфакс.

Генерал уточнив, що інформація про ймовірні противники і умови удару по них буде міститися в плані оборони Російської федерації та ряді інших секретних документів.

Генерал зазначив, що «система ядерного стримування НЕ буде панацеєю від нових викликів і загроз». У приклад він навів СРСР, який ядерну зброю «не змогло захистити від розвалу».

2 вересня стало відомо, що Росія внесе в діючу з 2010 року військову доктрину ряд поправок. За словами заступника секретаря Ради безпеки Росії Михайла Попова, це пов'язано з кризою в Україні, розширенням НАТО і проблемою розміщення американської системи протиракетної оборони поблизу від російських кордонів. Попов зазначив, що уточнення військової доктрини викликані не тільки зовнішніми чинниками, а й змінами в складі і організаційно-штатній структурі Збройних сил Росії.

У військовій доктрині Росії право застосування ядерної зброї у відповідь на застосування звичайних видів зброї використовується «в разі агресії проти Російської Федерації, коли під загрозу поставлено саме існування держави».



6%, 1 голос

6%, 1 голос

88%, 14 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
8

Коментарі

111.09.14, 09:30

Мавпа з гранатою тьмяніє перед Пукіним з бомбою.

    211.09.14, 14:31

    СМЕРТЬ кацапським агресорам!

      311.09.14, 16:32

      Це, наскільки я розумію, їхня "Булава" вперше полетіла і прилетіла?

        411.09.14, 18:25Відповідь на 3 від dytyna

        Нехай Господь пошле усі їх "Булави" на їх дибільні макітри

          511.09.14, 21:37Відповідь на 3 від dytyna

          Це, наскільки я розумію, їхня "Булава" вперше полетіла і прилетіла?не факт що вона полетіла.

            611.09.14, 22:36Відповідь на 5 від Korsar-K

            Це, наскільки я розумію, їхня "Булава" вперше полетіла і прилетіла?не факт що вона полетіла.А. Купилася на словосполучення "відбувся запуск"...

              711.09.14, 23:10Відповідь на 5 від Korsar-K

              Це, наскільки я розумію, їхня "Булава" вперше полетіла і прилетіла?не факт що вона полетіла.
              Сподіваюсь ви ніколи не скажете: Таки факт - полетіла, бо ось мені додому залетіла... І вибухнула... фак!..

                811.09.14, 23:13Відповідь на 6 від dytyna

                Це, наскільки я розумію, їхня "Булава" вперше полетіла і прилетіла?не факт що вона полетіла.А. Купилася на словосполучення "відбувся запуск"...Читайте уважно, а не купуйтесь: "...по цілі на півострові Камчатка"

                  914.09.14, 13:29Відповідь на 7 від Богдан Бо

                  Без Південмашу нашого росіяни ще не запустили ні одної балістичної ракети,дійсно запуски були але невдалі.Так що якби вони не хвалились а це все фейк.

                    1015.09.14, 01:07Відповідь на 8 від Богдан Бо

                    Невідомо, що сталося з ціллю на Камчатці. Тому висновків жодних.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна