хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Виступ Віктора Ющенка на центральному майдані Тбілісі



Виступ Президента України Віктора Ющенка на центральному майдані Тбілісі на підтримку грузинського суверенітету 12 серпня 2008 року

Дорогий грузинський народе.

Ми сьогодні пролетіли багато тисяч кілометрів. У нас була величезно важка дорога до Вас. Але ми знали, що ми сьогодні повинні бути тут. Ми сьогодні сюди приїхали сказати вам такі слова: Грузія - наш друг. Грузини - наші друзі. Сьогодні, тут, у самі тяжкі часи для Грузії ми говоримо, що ви маєте право на свободу, право на незалежність.

Ми проїхали ці тисячі кілометрів, щоб продемонструвати грузинському непокірному народу саме святе почуття - це почуття солідарності. Це почуття того, що наше серце належить вам.

Дорогі грузинські друзі, пройде час і споглядатимемо ці тяжкі сторінки нашої історії як дорогу, яку мужньо пройшла грузинська нація. Свобода варта того, щоб за неї боротися. Ми завжди повинні пам'ятати, що грузинська нація достойна бути незалежною. Ми приїхали підтвердити вашу суверенність, вашу незалежність, вашу територіальну цілісність. Це є нашими цінностями.

Ви ніколи не будете одні. Я дякую за українські прапори на цьому майдані. Це говорить про те, що нас мільйони. І тому я своє вітання дружньому грузинському народові хотів би закінчити святими словами - незалежна Грузія є, незалежна Грузія вічно буде. Слава кожному із вас, які у самі тяжкі години для своєї вітчизни прийшли на Майдан. Тому слава кожному із вас і слава Грузії.

11

Коментарі

113.08.08, 09:00

"маєте право на геноцид..." ? важкі-тяжкі стежки-сторінки почалися у 1991 році. десятиріччя радянського "рабства" були зовсім одмінними, хіба не так?

    213.08.08, 09:00

    "Ми проїхали ці тисячі кілометрів"
    "У нас була величезно важка дорога "

    Без кондиционера, по плохим дорогам...
    От же ж риторик. Людей бомбят, убивают, а он им про тяжелую дорогу рассказывает.

      313.08.08, 09:01

      «Кто хочет жить, тот обязан бороться, а кто не захочет сопротивляться в этом мире вечной борьбы, тот не заслуживает права на жизнь» (с) Гитлер..

        413.08.08, 09:06Відповідь на 3 від Хармс

        «Кто хочет жить, тот обязан бороться, а кто не захочет сопротивляться в этом мире вечной борьбы, тот не заслуживает права на жизнь» (с) Гитлер..Да фраза супер, знал бы Гитлер чем все тогда кончится

          Гість: ZloyBober

          513.08.08, 09:09

          Испорченный патефон. "любі друзі..." "любі грузинські друзі..." " любі марсіаньскі друзі...." Выключит он когда нибудь эту пластинку?

            Гість: Ga-lin-ka

            613.08.08, 09:21

            В Харькове паршивая трехкомнатка стоит 150 000 убитых енотов, Моя зарплата составляет 600 у.е. Когда я куплю себе жилье? А "любі друзі" ездят на "инфинити". Это я к тому, что в случае помощи Грузии помогать пойдут простые парни, а не Верховна рада на чоли с президентом! *lol
            А п...дедь каждый может!

              713.08.08, 10:19

              міг би щось наобіцяти просто з трибуни. як нам не набрехав, побоявся мабуть пригадую. коли його обирали. десять перших указів-

                813.08.08, 11:19Відповідь на 3 від Хармс

                хоть и не люблю этот персонаж, но оно к сожалению так и есть!

                  анонім

                  913.08.08, 11:20

                  Це правильна позиція.

                    1013.08.08, 11:21Відповідь на 6 від Гість: Ga-lin-ka

                    купи мою, у меня не паршивая!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна