хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Битва за метри квадратні: у Полтаві захоплюють бібліотеку

5 канал:



Не вщухають пристрасті довкола Полтавської обласної дитячої бібліотеки. Судова тяганина за приміщення бібліотеки триває уже 5 років. 20 днів тому його захопили місцеві підприємці. Зараз працівники бібліотеки виборюють у суді право залишитися тут. Тим часом у ніч проти вівторка стався новий інцидент. Невідомі потрощили двері бібліотеки - тож сто тисяч книжок залишилися без нагляду.

Наталія Граїцька працює у Полтавській обласній дитячій бібліотеці вже 23 роки поспіль. Кожного робочого дня вона видавала малечі книжки. А сьогодні готується їх переносити.

Разом з колегами вона прямує до приміщення рідного закладу. Але жінок до нього не впускає охоронець. Каже, говоріть з новими власниками. За питання про вимагання ними грошей за збереження книжок та вимогу компенсувати ще 3 з половиною мільйони гривень неотриманих прибутків ми ледь не розрахувалися камерою.

Ці молодики двадцять днів тому на світанку заволоділи приміщенням дитячої обласної бібліотеки. Зафарбували вікна, зірвали шпалери і лінолеум на підлозі. Його площа понад 500 квадратних метрів. У грошах – це майже мільйон доларів. Проти них директор бібліотеки просто безсилий.

У тій же Полтаві є ще одна значно більша дитяча бібліотека – на Лялі Убийвовк. Леонід Чобітько впевнений, якщо держава не захистить його заклад, то будуть страждати і інші бібліотеки.

Олег Дейнека, 5 канал: "В ніч з понеділка на вівторок напередодні засідання суду у справі Полтавської обласної дитячої бібліотеки та коли мали б почати виносити книги з її приміщення, його двері були понівечені невідомими. Це – вже третій інцидент з того часу, коли приміщенням Полтавської обласної дитячої бібліотеки заволоділи нові власники. До цього сталася пожежа й захоплення".

Олег Дейнека, Андрій Поставець, 5 канал

Завантажити відеосюжет (6,71Мб)

Цей же відеосюжет можна побачити прямо зараз на моїй сторінці у розділі "Відео".

14

Коментарі

111.08.08, 09:28

До всіх блогерів I.UA: Розішліть, будь ласка, цей матеріал всім своїм друзям на цьому сайті, натиснувши "Відправити другу".

    211.08.08, 09:44

    Поддержи Осетию!

      анонім

      311.08.08, 09:57

      Дейнека - суровый штрих...

      пабольши бы таких журналюг.. тока ани живуд нидолга

        Гість: Rrrat

        411.08.08, 10:09

        Знайома іаовськсторія. Я з міста Новомосковсьегливостіка і у нас рік тому теж була така тяганина, алеж я думаю ти розуміеш, що суд до одного місця. Ми звертались і до суду і до мера та........
        Взяли прапори і стояли близько місяця, зробили там наметове містечко. Ми свого домоглися-бібліотеку не закрили. Бажаю вам удачі та наполегливості, не здавайтесь.

          511.08.08, 10:18Відповідь на 4 від Гість: Rrrat

          Ми боремося за бібліотеку не місяць, а вже три роки. Але здаватися і не думаємо.

            Гість: Rrrat

            611.08.08, 10:20

            Млодці

              анонім

              711.08.08, 10:22Відповідь на 2 від Князь Вован

              А ми за Осетію, в складі Грузії.

                анонім

                811.08.08, 11:17


                Безлад...

                  Гість: RALF007

                  911.08.08, 23:07

                  ПРОРОЧЕСТВО: Землетрясение в Грузии!

                  МНОГИЕ ДУМАЮТ И ЛОМАЮТ ГОЛОВУ...
                  что будет и какое развиетие ситуации будет на Кавказе, оказуется будет все несколько непредвиденно:

                  Тесная дружба с Россией это благословение для народов, которые находятся с ней в дружеских отношениях. Революционная Грузия потеряла это благословение. Она идет по пути социальных и, как видите, не только социальных потрясений. Землетрясение дано для вразумления грузинского народа. Нужно покаяние, а то будет ещё хуже. Не нужно оскорблять Святую Русь... . Господь оставит многие народы, за их греховность, но Святой Руси не оставит... .
                  ИСТОЧНИК: Землетрясение в Грузии. http://ralf.com.ua/ru/mes17.html