хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

«Зупинімо Путіна!» – закликають відомі чеські та словацькі...

 «Зупинімо Путіна!» – закликають відомі чеські та словацькі інтелектуали і політики

Автори листа «Зупинімо Путіна!» закликають лідерів Словаччини і Чехії до тіснішої співпраці з Європейським союзом, НАТО і Сполученими Штатами Америки
    

Цієї весни Росія захопила Крим, зараз вона «системно підбурює і підтримує сепаратистських бойовиків на Сході України, й ця підтримка поступово змінюється на відкриту агресію», мовиться у відкритому листі «Зупинімо Путіна!», який підписали відомі чеські та словацькі вчені, політики, музиканти, дисиденти.

Необхідно зупинити Путіна в його агресивних діях щодо України, мовиться далі в листі, адже «нашим спільним інтересом є діяти разом в умовах кризи, викликаної Росією, щоб запобігти дестабілізації в центральній та центрально-східній Європі, яка є нашим спільним домом».

Автори листа «Зупинімо Путіна!» закликають лідерів Словаччини і Чехії до тіснішої співпраці з Європейським союзом, НАТО і Сполученими Штатами Америки.

Водночас автори листа просять ЄС, НАТО і США «рішучіше, ніж досі, захищати політичну стабільність, свободу і демократію».

Лист, оприлюднений учора, станом на сьогодні вже підписали десятеро відомих чехів і словаків. Серед них депутати Європейського парламенту Лудєк Нідермаєр, Павел Свобода і Яромір Штєтіна, члени відомої правозахисної організації в колишній Чехословаччині Charta 77 Богуміл Долежал, Мірослав Куси, Мартін Палоуш, Лубош Добровський, соціолог, колишній посол Словаччини у США Мартін Бутора, словацький політолог, директор Інституту громадських проблем Ґріґорій Месежніков, учений і дипломат Карел Штіндл.

Збір підписів під листом триває.

Також із проханням не видавати віз до Чехії російським громадянам, які підтримують Володимира Путіна, зайняти чіткішу позицію щодо Росії  й підтримати Україну звернулась раніше до уряду Чехії група чеських політичних і громадських активістів.

http://www.radiosvoboda.org/content/article/26568747.html

17%, 2 голоси

83%, 10 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
10

Коментарі

16.09.14, 11:59

Замість Пуйла може прийти якась іще гірша істота. На жаль.