хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Питання без відповіді




Одне-єдине питання стоїть головним і в Україні, і в Світі стосовно теперішньої військової експансії Російської Федерації: ЩО БУДЕ ДАЛІ?

На превеликий жаль, але відповіді не знає ніхто. Навіть організатор цього всього дійства президент РФ Великий Пукін, якого дуже точно обізвали українські футбольні фанати, тому що весь Світ реально від дій цього чоловіка ох...ває. І "охає!" та "ахає!" також! Проте "ох...єває" - це значно точніше.

Пригадується, як на передодні 21 століття світ переймався запитанням: «Who is mr.Putin?»… Тоді ніхто і не здогадувався, що саме запитання і було відповіддю: «Mr.Putin is who...»

Виглядає як жарт, але жарт дуже і дуже злий, тому що реально постає питання майбутнього без майбутнього, тобто без якогось позитиву, а тільки негатив. Війну, як і пожежу, можна найлегше погасити на самому початку, бо потім навіть погасивши, опинимось на згарищі...

Війна - це крайній засіб вирішення політично-економічних конфліктів поміж державами і схоже, що для РФ немає іншого виходу, як розпочати війну з Україною, бо вона не кориться, а московська кліка з її параноїдальною імперською хворобою не може навіть уявити, щоб коло них постала дійсно незалежна держава. Держава, де не будуть дослухатись в усьому керівництва РФ, де урядовці будуть мати пріоритетне право на свою політичну та економічну волю і навіть сваволю.

Психічні забаганки кремлівського самодержця зрозумілі, але за тим має йти ще якесь логічне обгрунтування економічного і політичного характеру, чого в теперішніх діях і подіях з боку РФ досить проблемно віднайти.

Можна зрозуміти і дати пояснення експансії країн перенаселених і переповнених достатком, але Російська Федерація дуже далека від такого стану, а навпаки вона просто на межі самознищення через відсутність внутрішнього розвитку як соціального, так і економічного. Маючи і без того безмірну територію РФ продовжує загарбувати інші землі та країни, перетворюючи їх в аналогічні своїм депресивні території. Спитатися: - А навіщо? Яка тут логіка?

Хто може схвально відгукнутись про соціально-економічний стан сучасних контрольованих РФ територій як: Придністров'я, Абхазія, Північна Осетія, Крим, Прусія (Калінінградська обл. РФ), Курильські острови? Що там доброго відбувається? Нічого. Тоді навіщо вони РФ? Відповідь безглузда: - Най собі буде наше.

Землі і країни захоплюють загалом з метою збагачення, тобто це або задля використання їх ресурсів, або - як ринки збуту власної продукції. Цілком ясно, чому у 1918-му Ульянов-Ленін вимагав загарбати Україну як високо індустріальну країну на той час, без якої суто аграрна Росія була приречена. Також цілком зрозумілими були аналогічні плани Адольфа Шикельгрубера-Гітлера, який потребував гарних земель для розселення німців з перенаселеної Германії. Але зараз кому потрібен в РФ вже отой постіндустріальний обвальний Донбас? Та і Крим по-суті їм не потрібен навіть як військова база. Тим більше не потрібна вся Україна з її теперішньою економічною кризою та ще й ненавистю до РФ - ну навіщо вона їм? Відповідь начебто повинна мати якусь змістовну складову, але логіка тут відпочиває.

Фактично Російська Федерація сама себе знищує як інтегровану складову всесвітнього економічного ринку через малозрозумілу користь від анексії Криму та війну з Україною. Все йде до міжнародної ізоляції РФ як країни-агресора. Невже влада цієї країни того не розуміє?  А головне: заради чого цей бурлеск? Тільки не смішить когось шаленими рейтингами підтримки Володимира Путіна населенням - ну так є і що з того? А не було отої підтримки - що б змінилось? Для Путіна абсолютно нічого. Єльцина так само і підтримували спершу всі, а потім дружно майже всі проклинали, проте постраждав не він, а Березовський. Рейтинг лідера Північної Кореї взагалі захмарний і що то дає? Для країни, для населення, для самого керівництва? Жодних раціональних пояснень не знайти.

Чи хтось може зрозуміло пояснити задля чого Російська Федерація розпочала війну з Україною? Невже виключно для того, щоб налякати НАТО, Європу та США? Молдавією не налякали, Чечнею не налякали, Грузією не налякали, так тепер Україною налякають? Бий по своїх, щоб чужі боялись? Сумнівно, що це подіє. В розумінні страху і поступок від світу. Водночас подіяло до навпаки: країни НАТО заворушились і почали посилено покращувати озброєння. От тільки далі що?

Зараз чимало політичних діячів та всіляких аналітиків тільки те й роблять, що обговорюють різні сценарії розвитку та можливі наслідки подій від війни України з РФ, але чогось раціонального я особисто не почув окрім одного глобального рішення, яке озвучив колишній міністр МЗС України п. Огризко: - Повна взаємна ізоляція поміж двох країн: України з РФ. В тому немає нічого дивного чи нового починаючи від славетної "Великої китайської стіни" і аж до так званої "Залізної завіси" часів СРСР.

Дивного немає в розумінні історичних прецедентів, а дивує інше: навіщо в 21 столітті така безглузда міжнародна деструкція і воєнний антагонізм? Для чого? Що буде далі? Запитання без відповіді.


Богдан Гордасевич
20:12 09.08.2014   

15

Коментарі

1110.08.14, 18:50Відповідь на 10 від VChmyriov

Росія - країна рабів, мовчазних і слухняних

    1210.08.14, 18:51

    ТО етнічні росіяни повертаються на батьківщину
    Скатертью им дорожка

      1310.08.14, 21:18Відповідь на 1 від Korsar-K

      Х"ЙЛО явно прсихічно нездорова людина,амбійції перевишують здоровий глузд,і все почав після олімпіади,ми це вже проходили.Для вас не повинно бути секретом, що таку політику московія вела завжди. тим паче путлера підтримує 80% жітелєй. путлер лише уособлює прагнення московитів, а не якесь там центральне зло. спитайте у Боголюбського, що винищив Київ і викрав нашу старовину, у Грозного, що винищив Новгород (1-й геноцид недоїмперії), Петра з Батурином, ну і далі до НКВС. начебто хуйло щось нове придумав. єдина різниця - Україна нарешті позбулася прямого керування москалями і їх це дуже ображало. питання часу. от час і настав. притому це остання спроба москалів. зовсім остання.

        1410.08.14, 21:48Відповідь на 13 від Пробіотик

        все вірно,тільки Андрюха пограбував і втік з Киева,а от останні приходили дуже надовго,Орда і її наслідки.

          1511.08.14, 11:49Відповідь на 14 від Korsar-K

          все вірно,тільки Андрюха пограбував і втік з Киева,а от останні приходили дуже надовго,Орда і її наслідки.Андрюха - проби пера, тоді ще ватників не випускали з Петра почалася ідея якихось руцких і тд. оформлення панкацапізму тощо.

            1612.08.14, 22:11Відповідь на 15 від Пробіотик

            все вірно,тільки Андрюха пограбував і втік з Киева,а от останні приходили дуже надовго,Орда і її наслідки.Андрюха - проби пера, тоді ще ватників не випускали з Петра почалася ідея якихось руцких і тд. оформлення панкацапізму тощо.Мабуть з Івана Грозного,той почав історію переписувати.

              1715.08.14, 20:09Відповідь на 16 від Korsar-K

              все вірно,тільки Андрюха пограбував і втік з Киева,а от останні приходили дуже надовго,Орда і її наслідки.Андрюха - проби пера, тоді ще ватників не випускали з Петра почалася ідея якихось руцких і тд. оформлення панкацапізму тощо.Мабуть з Івана Грозного,той почав історію переписувати.переписувати якось пафосно звучить,якщо брати до уваги, що Грозний виписував наших людей з Києва, бо свої лише щи лаптями хлєбали. а ось при Петрухе, вже почалися основи міфодержавотворення. п'янство і вроджений дебілізм не дав все зробити якісно. справу довершила німка-Катерина. згодом її справу продовжують до цього моменту. це так, утрируване. Грозний звичайний загарбник і душогуб, плюс теж хворий на голову. тай взагалі при глузді мало хто був на троні Московії.

                1816.08.14, 22:21Відповідь на 17 від Пробіотик

                Ангальцербська потаскуха стидалась правити дикунами і дійсно дуже крепко вона перекрутила історію.

                  Сторінки:
                  1
                  2
                  попередня
                  наступна