хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

З новим тижнем вас, шановні друзі.

З новим тижнем вас, шановні друзі. Дєдушка надіється, шо нєвзірая на понеділок ви відчуваєте себе енергійними, бадьорими і сильними, як і належить бути небайдужим громадянам, особенно у воєнне врем'я.

Цей тиждень обіщає нові зрушення в ділі Наді Савченко, з якої дід традиційно починає огляд міжнародних новин. Адвокати кажуть, що може відбутися перше судове засідання в її справі. Надєжда висловила твьорде намереніє лічно присутствувать на тому фарсі, щоб мати змогу дивитися в очі отій продажній публіці. Знаючи, яка неймовірна сила духу ховається в тендітному тілі нашої красуні, дєдушка не сумнівається, шо всі оті хуйлостанські комедіанти здуються під її поглядом. Держим за Надю кулаки і уважно стежимо.

Прімечатєльна деталь - "дєло" проти Наді шиє цілих двадцять слєдаков із новоіспечонного отдєла расслєдованій запрещонних методов ведєнія войни. Еті же слєдакі завели діла проти розрядника международного класу з "українського бойового суржика" пана Авакова і губернаторо-бандеровця Бені Коломойського. В общем, всьо розвивається по законам тіатра абсурда, в результаті чого в фіналі на скам'ю подсудімих має сісти сам режісьор отетого фарса. Наблюдаєм.

Сьогодні намічено ще одне засідання, в ожиданії якого дєдушка запасається гарбузовим насінням - в Нью-Йорку собирається Совет Безопасності РБ ООН. Інтрига матча заключається в тому буде чи не буде прийнята резолюція, контури якої намітилися во время предидущого засєданія.

Дід аніскілєчки не сумнівається, шо при любому результаті українські небайдужі громадяни тут же взорвуться благородним нєгодованієм на тєму "підараси, нас слівают, пачему нікто не в'єбйот Чуркіна с носака" і т.д. Дєдушка просить небайдужих громадян віднестися к проісходящему в Нью-Йорке з юмором, но в то же время проявить інтєлєктуальну зрелость і глубіну політіческой проніцатєльності.

Резолюція, єслі її приймуть, должна складацця з двох центральних елєментів:
- созданіє следственной комісії по дєлу катастрофи малазійського Боїнга.
- осуждєніє дєйствій сіпаратістов.

Ну і всякі традіціонні для ООН призиви к міру, переговорам і ізбежаніє ескалації насілія. І єстєственно вираженія крайнєй обеспокоєнності, шо традиційно визиває шквал необоснованного сарказма у небайдужих громадян, которі в масі своїй незнакомі з діпломатіческой фенєй.

Дєдушка не хоче прооводить лікбези, но укаже, шо єслі по першому пункту ні в кого возраженій не буде, то по другому вопросу можуть бути затруднєнія в связі с позицієй постоянного члені РБ ООН Хуйлостана, потому наверняка він буде сформулірован в осторожних і обтєкаємих вираженіях.

Інтрига цього засідання для діда іменно в тому і заключається, приймуть ілі не не приймуть резолюцію, пофіг в яких конкретних формуліровках. Єслі за неї проголосують всі представітєлі, включая клоуна Чуркіна, ето буде значити, шо Хуйло прийняв условія ігри, за якими он должен сліть сіпаратістов і не вмешуваться в ход АТО. Єслі же принять общий документ не удасться, то ето хуйовий признак - Хуйло продолжає торгуваться з Обамой та Меркель, котора і веде самі переговори з нашим миршавим пацієнтом.

Небайдужі громадяни, яким похуй мнєніє дєдушки, канєчто же при любом ісходє будуть верещати, шо Хуйло усєх поімел і всєх обманул. Дєдушка также на мілйон процентов уверен, шо любий ісход засідання РБ визове взрив щастя і гордості за страну на колорадських форумах, а самі колоради нє стєсняясь сльоз счастья тут же дружно всє вместє подрочать на парадний портрет Хуйла. І ето чудєсно. Іменно етого і добиваються лідєри Запада, котрі с ювелірной осторожностью отодвигають Хуйлостан від наших східних кордонів, но так, шоб в самому Хуйлостані не виникло чувства пораженія, а сам Хуйло сохраніл ліцо хотя би внутрі свого Мордора. В общем, наблюдаєм. І не сводим глаз із женской сумочки рижей бестії, дєвушки Саманти.

Не забуваємо, шо європейські лідери в ліце той же Меркель, Олланда, но уже з Кемероном фактично висловили Хуйлу ультіматум - надавить на сіпаратістов з целью допустить у вівторок міжнародних експертів до місця падіння Боїнга. Таким образом, дан совершенно чоткий сигнал - іменно ти, Хуйло, ответственєн за проісходяще і іменно від твоєї поведінки будуть залежати дальнєйші собитія. Хуйло в хуйовій сітуації: согласиться - значить признать причасность, не согласиться - нарваться на очередні піздюліни с перспектівой жосткого протівостоянія з усім світом.

Шо Хуйло вибрав, до цих пір не понятно. Судя по содєржанію новостєй на хуйлостанскіх голубих екранах, на яких за вихідні наблюдалась масова істєрія і нагнітаніє мілітарістскіх настроєній, нє ісключено, шо дана отмашка на всякий случай готовить страну к войнє. Но даже не з Україною. А з цілим світом. Но разбираясь нємного в псіхології таких уродов, як Хуйло, дєдушка всьо же щитає, шо ето проста дємонстрація високой боєготовності Хуйлостана для усілєнія переговорних позицій з Западом. Для цього ж кстаті проводяться і передіслокації военних частєй Хуйлостана, перегонка фронтових бомбардіровщиков в Ростов і прочі тєлодвіженія Шойгу, про которі ми узнаємо не із даних разведки, а із сообщеній тої ж Хуйлостанен пропаганден-машін. Вніматєльно наблюдаєм.

А українська разведка, кстаті очередний раз дєдушку порадувала, виложив у свободний доступ очередні переговори лідеров сєпаратістов, із яких слєдує, шо Масква очень інтєресуєтся чернимі ящиками з Боїнга і всім дано команду фас, всєм іскать. Ето прекрасно. Хотя дєдушка всьо равно удівляється наївності етой публіки, которі всєрйоз щитають, шо для установлєнія істінной картіни нужні якісь бортові самописці з того нещасного Боїнга. Та в сумочці дєвушки Саманти давно лежать усі фото і відеодоказатєльства, якими триста раз можна восстановить всю картину трагедії.

Цени на нєфть протягом трьох останніх днів практично замерли, колебаясь на уровне 107,13-107,18 долл. за барель. Но січас це не має якогось существенного значенія, бо собитія можуть розвиватися значітєльно бистреє. Однако, і залишать нафтових аферістов на самоті з ценами дєдушка не збирається і строго наблюдатиме за ними і впредь.

Приз дєдушкиних симпатій "Молодець" уходить в далеку Австралію для передачі містеру Тоні Ебботу, которий там працює прем'єр-міністром. Цей небайдужий австралійський громадянин громогласно заявив, шо пішло оте Хуйло нахуй і я ще триста раз подумаю, чи пускать його, миршавого, в нашу прекрасну країну, куди ми запрошуємо тіки прілічних людей. Дєдушка напоминає, шо в листопаді у Австралії відбудеться самміт Великої Двадцятки, откуда Хуйлостан пока шо ще не виперли. Хотя к тому ідьот.

Зберігаємо бодрость духа, занімаємся спортом, держим кулаки за Надю, помагаєм Армії і читаєм Мурзікньюс.

Та стежимо, щоб віздє порядок був, нахуй! А не те, шо січас.

P.S. У зв'язку із запланованими на цей тиждень дуже важливими службовими відрядженнями автора Свирида Опанасовича, в наступні дні, а можливо і з завтрашнього дня, ранкові огляди новин можуть виходити нерегулярно. Прошу не хвилюватися. В реальній іпостасі Свирид Опанасович також коєшо робить для наближення нашої Перемоги.
P.S. Дєдушка пользуясь случаєм сообщає, шо сьогодні в нєкотором смислі даже юбілєй - рівно місяць як він появився на мордокнижці і користуючись нагодою дякує усім-усім своїм френдам і підписантам за увагу і добрі слова та обязується і впредь для них старатися. Будьте всі здорові та щасливі і шоб віздє парядок був... ну, ви в курсє

:))))


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1515191512048360&id=100006725776067

8

Коментарі

Гість: ПТН ХЛО

121.07.14, 08:10


"Мордокнижка" - это сильно)))))

    221.07.14, 08:18


    Великої Удачі любимому Дєдушкє у його звершеннях!

      321.07.14, 12:12Відповідь на 1 від Гість: ПТН ХЛО


      "Мордокнижка" - это сильно)))))
      фейсбук)

        421.07.14, 12:13Відповідь на 2 від ЛанаСкала


        Великої Удачі любимому Дєдушкє у його звершеннях!
        Там в дєдушки за місяць більше 2 тис підписників, хоч би не зазнався.

          Гість: ПТН ХЛО

          521.07.14, 14:57Відповідь на 3 від Міс Марпл


          "Мордокнижка" - это сильно)))))
          фейсбук)
          Я понял

            621.07.14, 17:41Відповідь на 4 від Міс Марпл


            Великої Удачі любимому Дєдушкє у його звершеннях!
            Там в дєдушки за місяць більше 2 тис підписників, хоч би не зазнався.
            Такий не зазнається! Чим більше буде нових новин, тим більше буде підписників

              721.07.14, 18:36Відповідь на 6 від ЛанаСкала

              Тільки новин - ХОРОШИХ!

                821.07.14, 18:53Відповідь на 7 від Міс Марпл

                Тільки новин - ХОРОШИХ!Ой, ще довго буде всяих новин, і по більшості про очередний заскок хуйла!

                  921.07.14, 19:01Відповідь на 8 від ЛанаСкала

                  Тільки новин - ХОРОШИХ!Ой, ще довго буде всяих новин, і по більшості про очередний заскок хуйла!

                  А я ось тут киплю... Почитай цей неадекват http://blog.i.ua/user/5233805/1451348/

                    1021.07.14, 19:05Відповідь на 9 від Міс Марпл

                    Тільки новин - ХОРОШИХ!Ой, ще довго буде всяих новин, і по більшості про очередний заскок хуйла!

                    А я ось тут киплю... Почитай цей неадекват http://blog.i.ua/user/5233805/1451348/
                    Не повіриш, тікішо прочитала і мої брові взлєтєлі вверх! Да-а-а-а!