хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Стерти цю паскудь із землі

МВС підрахувало кількість сепаратистів і захоплених ними будівельСереда, 23 квітня 2014, 14:50
Версія для друкуКоментарі2

В блокуванні адмінбудівель на Сході України беруть участь більше тисячі чоловік.

Про це розповів у середу на брифінгу в Києві радник міністра внутрішніх справ України Станіслав Речинський, повідомляєІнтерфакс-Україна.

За його словами, в приміщенні Донецької облдержадміністрації продовжують перебувати близько 500 таких громадян, біля будівлі - ще близько 100 чоловік; приміщення Донецького міськвиконкому займають 20 осіб з проросійської організації "Оплот" у камуфляжному одязі, масках, з мисливською і автоматичною зброєю.

Донецький аеропорт, за його словами, зараз працює в штатному режимі.

У Горлівці залишається захопленим адмінбудинок міської міліції. Там знаходяться близько 20 чоловік, на даху міськуправління встановлений прапор РФ.

Крім того, 15 невідомих у масках і без зброї залишаються у приміщенні УСБУ в Горлівці. Знаходяться 2 блокпоста, де перебувають близько 40 осіб.

"У Слов'янському міськуправлінні міліції перебувають близько 30 проросійськи налаштованих громадян, але доступ у будинок вільний, проїзди до горупралению заблоковані барикадами біля будівлі перебувають близько 80 осіб", - розповів Речинський.

Приблизно така ж кількість протестувальників розташувалися і в Слов'янському міському управлінні СБУ. Проросійськи налаштовані громадяни (близько 140 осіб) встановили 7 блокпостів.

У Краматорську в адмінбудинку міськуправління міліції продовжують перебувати озброєні люди в масках і камуфляжній формі, в приміщенні місцевого управління СБУ залишається група з 20 невідомих осіб.

Також продовжується блокування міськради Краматорська - біля будівлі перебувають близько 200 осіб.

Крім того, силовики підрахували, що периметр телевізійної вишки в Краматорську охороняють 10 людей з автоматичною зброєю. Раніше загарбники відключили трансляцію українських каналів на території області і поновивши трансляцію російських.

У Луганську в приміщенні УСБУ продовжують перебувати близько 100 проросійськи налаштованих громадян, біля входу - до десятка, на прилеглій території споруджені три барикади, за які присутні не пускають представників правоохоронних органів.

Також повідомляється, що в Дружківці, Дебальцевому, Амвросіївці встановлені блокпости. За даними МВС, продовжується блокування будівель Єнакіївського, Маріупольського та Макіївського міськвиконкомів.

Раніше перший віце-прем'єр-міністр Віталій Ярема заявив, що силові структури відновили антитерористичну операцію в Донецькій області.

7

Коментарі

123.04.14, 15:36

Більше тисячі чоловік тероризує густозаселені мільйонні райони, нонсенс чи не так?

    Гість: Світанок

    223.04.14, 16:28Відповідь на 1 від SvarR

    Більше тисячі чоловік тероризує густозаселені мільйонні райони, нонсенс чи не так? =Таке відчуття, що наша влада творить це штучно.

      323.04.14, 21:24Відповідь на 2 від Гість: Світанок

      Всі чекають манни від влади, а міста-мільйонери як впустили до себе сепаратистів? Чи там більшість овочі, яким все рівно де жити?

        Гість: Світанок

        423.04.14, 21:35Відповідь на 3 від SvarR

        Всі чекають манни від влади, а міста-мільйонери як впустили до себе сепаратистів? Чи там більшість овочі, яким все рівно де жити? =На жаль наше суспільство, наскрізь просякле заздрістю і байдужістю до майбутнього своїх дітей.
        Кричимо все: «Свобода! Свобода!»,
        А яка? – Нас ніхто не спитав.
        Чи насправді вона для народу,
        Чи подачка, що хтось нам подав?

        Всі «великі» в достойники ціляться,
        А мораль на хресті розп’яли.
        Навіть церкву і ту уже ділять
        Ці диявола чорні посли.

        Уже й совість в навал продається,
        Рвуть державу навпіл. На куски,
        Та все смокчуть поки не ввірвуться
        Землі-матері чисті соски.