хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Байдужість Президента Ющенка спровокувала захоплення бібліотеки

Полтавський активіст ВГО Альянс «Майдан» Тарас Токар переконаний, що саме байдужість Президента України Віктора Ющенка до Полтавської обласної бібліотеки для дітей ім. Панаса Мирного спровокувала позавчорашнє захоплення і руйнацію приміщення бібліотеки.

Протягом трьох років колектив бібліотеки звертався до Президента України та інших владних інстанцій з проханням вирішити проблему з приміщенням для бібліотеки. Але проблема не тільки не вирішувалася, а й колектив зачасту не отримував письмових відповідей на свої звернення.

Під час захоплення бібліотеки одному з її захисників Тарасу Токарю вдалося коротко переговорити з одним із претендентів на приміщення Олександром Павлюченком. Павлюченко пояснив, що йому і його друзям набридла ситуація, коли протягом року голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Асадчев взагалі уникав будь-яких переговорів щодо подальшої долі спірного приміщення. Саме через це вони прийняли рішення зайняти це приміщення.

Ігнорування Президентом звернення колективу бібліотеки стало останньою провокацією, яка підштовхнула підприємців захопити приміщення дитячої бібліотеки. Вони відчули, що цей заклад культури не потрібен навіть Гаранту Конституції.

Майдан
15

Коментарі

117.07.08, 11:07

На кол

    анонім

    217.07.08, 11:10

    А де ж Луценко, МВС, "Народна самооборона" і т. і.???

      анонім

      317.07.08, 11:40

      Скільки можна плодити цю тему?
      Це байдужість не президента, а полтавчан!!!

        417.07.08, 11:45

        Тарас, заканчивай фигней заниматься, пойми, пока ты будешь только верещать, а не создавать ячейки сопротивления, то виктимность будет родовой чертой вашего сообщества. Захватите эту библиотеку в конце концов, если у вас там так много активистов, привлекайте на это СМИ, пусть конфликт получит общенациональный масштаб, но не создавай впечатление жерты

          517.07.08, 11:59Відповідь на 4 від Боевой_сурок

          Юра, я, навіть, не міг подумати, про твій сленг. Про конфлікт вже говорить Майдан, 5 канал, УНІАН. І це тільки початок. Долучайся, шановний друже!

            617.07.08, 12:02Відповідь на 3 від анонім

            Скільки можна плодити цю тему?
            Це байдужість не президента, а полтавчан!!!
            Полтавчани три роки відстоювали бібліотеку. Не пускали туди ні бандитів, ні продажну виконавчу службу. А зрадлива влада продалася черговий раз. І продала вона не мене, не бібліотеку, не полтавчан, а всіх нас з вами разом.

              анонім

              717.07.08, 12:08

              А чому не стояли до кінця?

                817.07.08, 12:11Відповідь на 5 від Тарас Токар

                Юра, я, навіть, не міг подумати, про твій сленг. Про конфлікт вже говорить Майдан, 5 канал, УНІАН. І це тільки початок. Долучайся, шановний друже!
                А какой сленг, вполне нормальный, просто я тебе говорю как оно со стороны выглядит - истерика и паника. Улицу перегородите там, ну не знаю, сколько у вас там человек, если УНИАН привлекли и 5 каналы. Мы вон в Харькове две улицы перекрыли центральные, когда у нас студенческие льготы забралы, так за два дня все вернули и еще месяц на халяву ездили по городу

                  анонім

                  917.07.08, 12:12

                  Фонд бібліотеки тепер викинуть на смітник, а прицівників на біржу праці?

                    1017.07.08, 12:13

                    А на таке треба обурення народу с побоями і каменюванням...Треба весь час лякати винуватців проблеми і владу. Пізди дати потрохи всім, починаючи від сошок і омона який втрутиться...Тоді побачать що проблема існує і багатьом непофіг.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна