хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Тимошенко подарувала Схефферу монографію Януковича

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко подарувала Генеральному секретареві НАТО Яапу де Хооп Схефферу монографію Віктора Януковича, у якій декларується вступ України до Альянсу у 2008 році.

"Тут якраз на 24-й сторінці Віктор Федорович Янукович зазначив, що у 2008 році він бачить вступ України до НАТО. Це символ того, як політичні сили, коли вони бувають при владі, тоді вони сповідають такі цінності. Я хочу вам передати, щоб це було у вас в арсеналі", — наголосила Тимошенко, передає "Корреспондент".

У свою чергу, приймаючи подарунок, генсек НАТО посміхнувся і запросив представників усіх політичних сил України до штаб-квартири Альянсу для проведення дискусій із цього приводу.

"Я запрошую представників усіх політичних партій і політиків України до Брюсселя і готовий обговорити з ними співпрацю з НАТО з усіх боків", — сказав він.

На прес-конференції після зустрічі з Генеральним секретарем НАТО Яапом де Хооп Схеффером, який перебуває з візитом у Києві, Тимошенко заявила, що вважає недоцільним проведення референдуму для приєднання України до Плану дій щодо членства в НАТО.

За словами Тимошенко, "не потрібно створювати провокацій там, де їх не потрібно робити. Я ще раз хочу наголосити, що вступ України до НАТО здійснюватиметься виключно за рішенням всеукраїнського референдуму".

Прем'єр нагадала, що колишній прем'єр-міністр України Віктор Янукович поставив свій підпис під Універсалом національної єдності, в якому йшлося про проведення референдуму тільки з питання членства України в НАТО.

"Більше ніяких претензій у Партії регіонів, коли вони підписували Універсал, не було", — підкреслила Тимошенко.

"Саме Янукович і його фракція в парламенті і він як прем'єр-міністр, якраз приймали Закон України про основи національної безпеки, в якому чітко було написано: забезпечення повноправної участі України в загальноєвропейських системах колективної безпеки і здобуття членства в Європейському союзі та Північноатлантичному альянсі", — додала вона.

Главред.



10

Коментарі

117.06.08, 08:20

пиздец далось им это ебучее нато! а шоб оно сгорело...всю жизнь стремились быть независимы и тут бах на тебе ебучие нато..с её благами..а того не понимают что это военный блок..ну да лоадно и хуй с ним нам нужно дать очсень сильно по морде что бы мы поняли что и к чему..только вот смысл то - давать в эту самую морду когда бы сесть и секундочку подумать так ведь нет блять сидим и молчим да да мол таки и надо ух как они уже задрали!!!!!! Калаш мне в зад!

    Гість: Уродец

    217.06.08, 08:21

    Тимошенко така цікава. Ніби той Янукович писав ту книгу. Нічого він не писав. Писали за нього. Тому він і не обіцятиме далі, що Україна просуватиметься до НАТО. Хіба що знову Ющенко і ВР зроблять його прем'єром. Тоді йому знову прийдеться говорити про інтеграцію. *blabla*

      Гість: Уродец

      317.06.08, 08:22Відповідь на 1 від Sky_Dreamer

      а Янукович тоже за НАТО

        417.06.08, 08:25Відповідь на 3 від Гість: Уродец

        а Янукович тоже за НАТОянуковича тоже тут даже куда и всех..всех к стенке через одного! Истребитель мне в ангар!

          Гість: Уродец

          517.06.08, 08:36Відповідь на 4 від Sky_Dreamer

          А может тебе секса в жизни не хватает? Ты такой агресивный. Тогда напиши свое мнение здесь: http://blog.i.ua/user/767939/129935/

            Гість: Ангелочичек

            617.06.08, 08:38Відповідь на 1 від Sky_Dreamer

            Не парься, некому мы в НАТО не нужны

              Гість: Уродец

              717.06.08, 08:41Відповідь на 6 від Гість: Ангелочичек

              А я так не думаю. А зачем тогда в Украину приехал Схеффер?

                Гість: Ангелочичек

                817.06.08, 08:43Відповідь на 7 від Гість: Уродец

                отметиться

                  Гість: Уродец

                  917.06.08, 08:44Відповідь на 8 від Гість: Ангелочичек

                  зачем?

                    Гість: Ангелочичек

                    1017.06.08, 08:45Відповідь на 9 від Гість: Уродец

                    для галочки, был,знаю,видел все спокойны

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна