хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Луценко ще не готовий убити Ющенка, але дає лакмусовий папірець



Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вимагає зупинити реалізацію плану секретаріату президента про створення широкої коаліції та звільнити генпрокурора Олександра Медведька.

Про це він заявив на прес-конференції у вівторок.

"Я хочу звернутись до президента Ющенка, всіх виборців: кримінальні клани Колесникова і Балоги намагаються звести країну з демократичного шляху", - зазначив Луценко.

"Я мушу сказати країні публічно, не закликаючи захищати Луценка. Я прошу підтримати демократичну країну демократичну коаліцію і обраний більшістю українців уряд", - додав він.

За словами міністра, в секретаріаті президента продовжують реалізовувати план по розвалу демкоаліції.

"Якщо план по розвалу демкоаліції буде зупинений, якщо президент заявить, що ніякої широкої коаліції не буде, і він припиняє будь-які контакти з донецьким криміналітетом, дає можливість повністю займатися кримінальним супроводженням будь-якої особи, до якої б партії вона не належала, немає заперечень", - заявив Луценко.

Він також ще раз поставив вимогу звільнити генерального прокурора, оскільки ГПУ є "генеральним могильником" резонансних справ.

"Лакмусовий папірець для нинішньої влади - це готовність змінити генпрокурора, що перетворився в генерального могильника з потрібних справ і по потрібних людях і орган політичного переслідування з надуманих справ проти інших...", - зазначив міністр.

"І відповідь на це питання (зміни генпрокурора), чи готова країна рухатися по шляху майдану, чи вона повертається в часи кучмізму", - наголосив Луценко.

На запитання, чи готовий він очолити рух "Україна без Ющенка", Луценко відповів: "Ні мені не подобається абревіатура. Вона дуже агресивна (УБ'Ю)".

Українська правда
9

Коментарі

127.05.08, 14:29

Справжня спека хоч і хмарно на дворі

    Гість: Amicus

    227.05.08, 15:02

    а мне нравится луценко, по сравнению с остальными он нормально говорит. уважаю его! Жаль что не дают работать им. есть и у него промахи, но у кого их нет?
    а ющенко зачем все это делает не могу понять, ведь он политический труп со всех сторон.

      327.05.08, 15:15

      чого триндіть.... в нього стільки озброєних людей. хай діє. і абревіатура нормальна. актуальна.

        анонім

        427.05.08, 15:40

        а где мысли афтара?? Или тупой копипас рулит?

          527.05.08, 20:02Відповідь на 4 від анонім

          УГ

            анонім

            628.05.08, 00:56

            Луценко, вже давно орієнтується на Тимошенко! А оскільки між Ющенко та Юлею йде війна, кулі свистять та чвиркають все ближче від Юрія Вітальовича