хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Попов розповів, що в пік снігопаду був у Відні з дружиною

Голова київської міської державної адміністрації Олександр Попов заявив, що був у відрядженні у Відні в ніч з 22 на 23 березня.

Про це він заявив в ефірі Шустер LIVE.

"У мене дійсно було відрядження. Ввечері я о 17 відлетів до Відня. Я провів там переговори з бізнес-кругами і нашим послом, який представляє Україну. Предмет переговорів – це наші дні Києва у Відні і деякі культурні програми, які ми тут плануємо робити. І о сьомій годині ранку я сів на літак, і був о десятій годині в Києві в суботу", - сказав Попов.

Він також уточнив, що в поїздку взяв із собою дружину.


"Я говорю до кінця, якщо ви хочете мене перевірити, я дам координати і з'ясуйте це", - заявив глава КМДА.

"Розумієте, я не можу собі дозволити в робочий час витрачати на те, щоб вирішувати питання, які дійсно потрібно вирішувати за кордоном. Я це зробив тому, що очікував, що це вихідний день, розумієте? І саме цей час визначив заздалегідь. І те, що я відлітав о п’ятій годині, щеситуація була зовсім інша, розумієте. Якби вона була дійсно така, яку ми всі очікували, все було б по-іншому, яку ми не очікували, все було б по-іншому", - додав Попов.

Як відомо, перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, який вже подав у відставку, 25 березня заявив, що в ніч з 22 на 23 березня Попов був у Києві, спростувавши інформацію про те, що Попов літав на футбольний матч до Польщі.

"Голова КМДА вночі з п’ятниці на суботу був на вулицях міста Києва", - запевнив Мазурчак.


"Я не знаю, хто дивився футбол. Я можу вам показати, у мене є на телефоні дзвінок: в чотири години ранку мені дзвонив голова і питав, чому така ситуація", - зазначив він.

Українська правда


9

Коментарі

130.03.13, 10:26

Ну поїхав хлоп на футбол, ну шо тут такого??? На те він має і заступників шоб шниряли по місту! Ну не брати ж йому лопату показово як Садовий, мер Львова, та кидати сніг це смішно і ні до чого не приведе.Чи стільки снігу може хтось прибрати? Це тупа тема і вічна шоб народ переключився від наступу диктатури, яка вже заповзла в особисте життя громадян. Я маю на увазі Закон України "Про засади запобігання і протидії корупції" від 7.04.2011 №3206-VI, де декларант зобов'язаний вказати майно,шо перебуває у власності,в оренді чи на іншому праві користування членів сім'ї декларанта! Тобто це виглядає як "Настукай на своїх рідних!" що порушує ст. 31,32,63 Конституції України! Хоча шо для них Конституція? папір для . Для друзів все, для лохів - закон! Поліцейська держава вже почалася

    230.03.13, 10:38Відповідь на 1 від заблокований

    не кати на Садового бочку, це не смішно..

      330.03.13, 10:39

      Ванька киває на Аньку, Анька на Ваньку...

        430.03.13, 11:45Відповідь на 1 від заблокований

        Щодо ПопОва, то він попалив Мазурчика.
        Відносно того чи можна було прибрати, можна було б. Всю техніку для цієї мети придбав ще за свої часи Омєля.
        З приходом ПопОва, вона була просто здана в металолом і це при тому, що мерії областей просили, дізнавшись про таке рішення, продати її їм по цінам вище металолому.
        Техніки було вдосталь для всього Києва.
        Я не думаю, що це "переключення" було теж сплановано ПР, не всесильні ж вони, хоча думають, що Бога за бороду таки схопили. Не знаю, правда, чи є у нього борода.
        Наступ диктатури є очевидним і снігопад не "глушить" цей факт, навпаки, кияни відносно влади, визначились остаточно. Ось тому 2 квітня в Києві - крок, можливо і визначальний, до боротьби з поліцейською державою.
        Снігопад в Києві продовжується, далі-повінь.

          анонім

          530.03.13, 12:59

          А це дійсно цікаво - з абсолютно банальної теми, де ж був Попов під час початку заметілі? влада власною брехнею та абсолютною неадекватністю зробила, ще один козир проти себе - чи Попов був у Відні, як каже він чи на вулицях Києва, як бреше Мазурчак чи на футболі, а чи взагалі разом з жінкою пив чайок в себе на кухні навіть у вус не дуючи?

            630.03.13, 14:03

            А дружину взяв, щоб переночувала з ним у Відні?Брехун.

              730.03.13, 15:07Відповідь на 4 від helsan

              Це ясно шо він того спалив і не тільки його а і начальника автодору...Завжди когось кидають в топку але через 2-3 місяці він виринає в іншому місці.Просто ця говорильня вже на остогидла.Поки народ не заставить їх працювати доти таке і буде творитися.
              На рахунок техніки- не знав.
              А те шо вони вміло маніпулюють - то це факт, спиною відчуваю, що працюють професіонали, не з ПР а найняті.

                830.03.13, 15:12Відповідь на 2 від Sunny Side

                не кати на Садового бочку, це не смішно..Не кочу, але смішно бачити його з лопаткою коли потужна техніка не справляється. Шо у Львові робиться не бачиш? А я кожен день їжджу і не бачу щоб щось так рішуче робилося, особливо центр міста де основна розв'язка транспорту і де працює для пропуску авто одна полоса!
                До речі, біля свого під'їзду я сам сніг відкидав...нас було двоє, з сином...Тому, з цієї точки зору,як приклад для мешканців міста, Садового підтримую! Правда у Попова масштаб міста побільший...

                  930.03.13, 15:17Відповідь на 7 від заблокований

                  Це ясно шо він того спалив і не тільки його а і начальника автодору...Завжди когось кидають в топку але через 2-3 місяці він виринає в іншому місці.Просто ця говорильня вже на остогидла.Поки народ не заставить їх працювати доти таке і буде творитися.
                  На рахунок техніки- не знав.
                  А те шо вони вміло маніпулюють - то це факт, спиною відчуваю, що працюють професіонали, не з ПР а найняті.
                  Так,він вже виплив, Мазурчик, а точніше його і не топили.
                  Я б не сказав, що вміло, швидше нахабно, але з повним розумінням психології єлєктората. Вдається їм це чи ні, буде зрозуміло після 2 квітня, якщо не затопить Київ, а вони для цього роблять все можливе.

                    1030.03.13, 15:43Відповідь на 8 від заблокований

                    де ти бачив Садового з лопатою?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна