хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Нам загрожують.

Російський посол Михайло Зурабов відверто натякає Україні на економічну війну, яку вона отримає, якщо відмовиться вступати в Митний союз:

"Ми прекрасно розуміємо, що якщо війна у сучасному світі не ведеться військовими засобами, то це не означає, що вона не ведеться. Вона просто перетворилася на економічну форму. Війни можуть валютними, митними, ресурсними. Конкурентне середовище, в якому ми живемо, змушує держави їх використати. Заклик, який Росія адресує країні, як ми припускаємо, в якій у нас немає проблеми цивілізаційного діалогу. Нам представляється, що ми разом можемо виторгувати кращі умови. Але що ми чуємо у відповідь: "Знаєте, ми спробуємо, мабуть, самі"".

 Може, я і помиляюся, але в хороший союз не втягують шляхом шантажу. Якщо нам безпосередньо загрожують війною у разі не вступу в МС і відстоювання власної позиції, то йдеться явно про дуже невигідну співпрацю для нас, яка можлива лише під страхом економічної блокади і насильства з боку Російської Федерації. Очевидно, сусідня країна не може говорити інакше, окрім як мовою загроз. Тобто співпраця з нею - небезпечно і неприйнятно для цивілізованої держави.

 Складно представити ситуацію, в якій Євросоюз би погрожував комусь репресіями у разі неприєднання до цієї організації. У Євросоюз усі прагнуть самі. А Росія просто не знає іншої мови, оскільки розуміє, що добровільно підкорятися їй на її грабіжницьких умовах не стане навіть безпринципний і продажний уряд Януковича-Азарова. Вступ в Митний союз фактично означає колоніальне поневолення України російськими олігархічними кланами і кавказькою мафією, яка сьогодні п'є сік з Росії, а завтра візьметься за переділ власності у нас.

Тільки самовбивця може погодитися на таку " співпрацю". Цивілізований розвиток і прогрес для України можливий тільки при повному відмежуванні від агресивного і реакційного північного сусіда.

На додачу пісня для підняття настрою

22

Коментарі

13.03.13, 14:52

Важливо, чи зможе Україна знайти противагу?Руку вже стискають і заламують.Єкономич підгрунтя нема,- тільки впертість кремльовського местника

    23.03.13, 16:11

    Нормальні друзі не хамлять.

      33.03.13, 16:17

        43.03.13, 17:02

        Мене це хамство теж взбісило. Вдавляться. Україна їм не Чечня!

          53.03.13, 17:47

          чи це перша війна проти України?

            63.03.13, 17:54Відповідь на 1 від evgstereo

            Важливо, чи зможе Україна знайти противагу?Руку вже стискають і заламують.Єкономич підгрунтя нема,- тільки впертість кремльовського местникаЛитва, Латвія, Естонія тому приклад, противага НАТО та Євросоюз, самі ми не зможемо протистояти Росії, у них більше ресурсів.Перше, що потрібно збутися кремлівського зека, а далі політика повного відокремлення, перегляд історичних подій , люстрація і тд.Хоча з нашим совєцкім народом, це просто фантастика. В свій час Сталін знищивши мільйони українців, в тому числі прогресивну інтелігенцію, заклав міну сповільненої дії, тоді до влади прийшли дегенерати, які за пару поколінь наплодили пів країни таких самих дегенератів, тому в нас найближчі 100 років шансів практично немає.

              73.03.13, 17:54Відповідь на 2 від Sunny Side

              Нормальні друзі не хамлять.Це на рахунок пісні?

                83.03.13, 18:08Відповідь на 6 від Нормальний

                Ваша правда! Проте прибалти зуміли вчасно, до царювання ВВП. Аніяких перманетних револючій, де можна вводити свою маріанетку на демократичному етапі, аби грошей висточило

                  Гість: burtka

                  93.03.13, 18:09

                  « …Узкое украинство - исключительно продукт, привезенный нам из Галиции, культуру каковой целиком пересаживать нам не имеет никакого смысла: никаких данных на успех нет и является просто преступлением, так как там собственно и культуры нет. Ведь галичане живут исключительно объедками от немецкого и польского стола. У них один язык их ясно отражает, где на пять слов 4 польского и немецкого происхождения!. Великороссы и украинцы создали общими усилиями русскую науку, русскую литературу, музыку и художество, и о нам украинцам, так любезно предлагают галичане, просто смешно и немыслимо» П. Скоропадский «Спогади»- Кінець 1917- грудень 1918 г. Київ-Філадельфія,1995, с. 233-234

                    103.03.13, 18:19Відповідь на 7 від Нормальний

                    це на рахунок всього)))

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      12
                      попередня
                      наступна