хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Нелегітимність влади - загальнопланетарна проблема.

Чому влада у різні часи та у різних народів винищувала масово людей??..

З прикладом далеко ходити не буду: в "колишньому" СРСР ті, хто були при владі ініціювали знищення десятків чи не сотень мільйонів людей. про цю кількість сперечаються й досі, бо насправді тоді люди не дуже піддавались різним переписам населення, а за Сталіна перших "переписчиків" зліквідували, а оригінали переписних документів або знищили, або сфальсифікували.
З тими переписами подібне коїться й досі, всім відомо про "мертві душі", котрі з'являються під час чергових виборів, хоч насправді такого у наш комп'ютеризований час ніби бути просто не може.

Якщо креативно осмислити слова, котрі приписують Сталіну -- нема людини - нема проблеми -- то очевидно, що для влади людина створює проблеми самим фактом свого існування, а у ширшому розумінні - людські спільноти своєю самобутністю створюють проблеми для влади.
Головна проблема для будь-якої влади у будь-який час - це втрата влади над людьми. а таке можливо лише за однієї умови - нерозуміння владою процесів, які відбуваються в людських спільнотах.

Тут потрібно привести ще одне "твердження" "наших" священників -- будь-яка влада - від Бога..
Я розумію так, якщо влада від Бога, тоді Бог делегує частку власних владних повноважень вибраним можновладцям та, звісно, наділяє останніх необхідними для виконання владних функцій ресурсами. Основний ресурс людини - це її РОЗУМ, ясний стан свідомості..

Тобто люди просвітлені та розумні поставленні з волі Божої владарювати над рештою людей заради їх, людей, блага..
Поглянемо на ідіотизм влади хоча б у двох країнах Росії та України, і запитаймо себе - це Бог наділив наших можновладців, їх челядь та відприсків такими "просвітленими" якостями?? Які такі блага створюють для нас можновладці??

Щоб ми менше задавали собі подібні запитання та не сумнівались, що саме така влада для нас буде справедливою нам створюють ілюзію вибору кандидатів на владні посади та самого головного "посадника"..
Сучасна влада не має легітимності, бо саме цю легітимність може надати владцям лише Бог. Це розуміла нелегітимна влада у всі відомі нам періоди минулого, чим і пояснюється гіпертрофоване намагання різних владик уподобити себе Богу: приписати собі божественні якості, учинити божественні діяння, увіковічити себе у різноманітних пам'ятках, узаконити власну непідсудність тощо.

і навіть терзаючи та знищуючи людей, можновладці переконують КОГОСЬ в тім, що саме так велів діяти Бог, і що це відображено в різних релігійних писаннях..
Єдиним джерелом влади є народ, це значить (як це не парадоксально на перший погляд) що

єдиним джерелом Бога є НАРОД
Практика показує, що скільки народів - стільки й релігій (чи їх відгалужень, сект), тобто стільки ж богів, а спроба звести все до єдинобожжя чи всі народи звести у один (радянський, американський, китайський, арабський тощо) нічим окрім кровопролиття та відтермінованими глобальними проблемами не обертається..

влада у більшості країн світу просто не знає, що робити з людьми, як вирішувати їх проблеми. А у тих країнах, де влада ще й не давала людям можливості вирішувати проблеми своїх спільнот самостійно - час від часу проливається кров, і людство постійно на грані світової війни..
Просто почитайте зведення новин у світі. Скільки назріває проблем через релігійні фанатизм та нетерпимість, як влада "зрослась" у всіх країнах з релігією..

якщо ми всі йдемо до Бога, тоді Бог черпає зі людських спільнот найкращі якості, а людство "делегує" до Бога найкращих своїх представників.
ІН БО КРЪВЕНЬ СВЯТАІА КРЯВЬ НАШЕ -

у Бога кревного свята кров наша - про те мовили старійшини родів наших, обираючи князів,

і про це варто знати нам, обираючи будь-кого та делегуючи йому частину власних прав та повноважень.
Амінь  
18

Коментарі

123.02.13, 08:29

а ось тут відео ілюстрація цієї статті
http://blog.i.ua/user/3516921/1099169/

    223.02.13, 14:20

      323.02.13, 14:29Відповідь на 2 від ЯКриворожанка

      є приклади, котрі не утверджують правило http://blog.i.ua/user/3450179/1171635/

        423.02.13, 22:32

        Самі ж цю владу вибирали, чого на Бога все звалювати. Який народ така і влада. Хочете кращу владу, спочатку самі станьте кращими.

          523.02.13, 22:51Відповідь на 4 від БАІ

          навіть їжакам ясно, що ЦЮ владу ніхто не обирав..

            624.02.13, 16:42Відповідь на 5 від LeoLine

            навіть їжакам ясно, що ЦЮ владу ніхто не обирав..Їжаки зі сходу і півдня думають навпаки.

              724.02.13, 21:57Відповідь на 6 від БАІ

              навіть якби там ніхто не прийшов на вибори - привезли б *"виборців"*, які би *"проголосували"* *"правильно"*..
              якби кількість голосів була не на користь *"більшості"* - створили б штучно *"інценденти"* і перерахували б *"правильно"*..
              просто в певних регіонах фальсифікувати легше..

                825.02.13, 18:25Відповідь на 7 від LeoLine

                Згідний,але відсоток фальсифікації також має свої межі.З 5% роздути до 50% дуже важко і ризиковано. Продажність – ця вада гальмує розвиток України, духовний і матеріальний рівень всіх Українців.

                  926.02.13, 01:07

                  делегуючи якісь повноваження, треба мати можливість контролювати виконання... і, якщо обранець намагатиметься затвердити як норму 12-годинний робочий день вигнати того геть, опротестувавши таке голосування

                    1026.02.13, 02:19Відповідь на 9 від Yria

                    *делегуючи якісь повноваження* ми , як правило, делегуємо їх назавжди, без права опротестувати..
                    ось тому і варто пам'ятати, *що лище у Бога КРЕВНОГО свята кров наша*...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна