хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Ласкаво просимо в проект "Велика Тартарія"!

  Я думаю багатьом буде цікаво подивитися нове шовіністичне відео "братів".Цікаво, що перша половина ролика досить парадоксальна, очевидно під натиском  досліджень істориків, актуальність єдиного руССкого народу не витримує ніякої критики.Привласнена історія Русі, не надає новій концепції путінської Росії актуальності. Відкритість джерел, та вільний доступ до інформації,  дає змогу широким масам людей , все більше усвідомлювати всю масштабність фальсифікацій історії яку нам нав'язували.

 Для Росії це крок до розвалу їхнього конгломерату тим паче, що до ідеї єдиного руССкого народу ніяк не приклеїти їхню азійщину, а тим паче не приклеїти до тієї азійщини Україну та Білорусію. Позитивом першої половини фільму є те, що на кінець "брати" починають визнавати свою ідентичність.

То ж  ласкаво просимо в проект "Велика Татарія"!

    Хотів би звернути увагу на карту "Великої Татарії" в другій половині фільму, теза Жириновського "мити брудні чоботи в Індійському океані", в дії.Саме цікаво, що велікійє брати, навіть на підсвідомому рівні не здогадуються, що наприклад, любий європеєць, не зміг би мити брудні чоботи в індійському океані, бо останній раз вони чоботи носили, років 200 назад, в кращому разі,вони могли б мити кросівки  "Адідас", про те вони надають перевагу мити сланці,  та банні тапки на відпочинку.


16

Коментарі

Гість: mamuda

12.01.13, 14:58

Нічого нового.
Раніше твердили, що всі поляки та українці є "русскими". Зараз - монголи і татари. Скоро і чечен з осетинами стануть звати "русскими".
До речі, хто думав над тим, чому "русский" - прикметник. А усі інші назви народів: українець, поляк, француз є іменниками.

    22.01.13, 15:43

    Охренеть. По ихнему выходит, русские жили в 12-13-м веках и назывались русскими? Чушь собачья. Вот то, что они всегда были муслимами - похоже на правду. Как всегда - истина посредине. Но меня все равно бесит, когда они себя именуют русичами. А козаки им служили в войске? Бред. Спасибо. Интересная информация. Вот никак не успокоятся, все им великими быть хочется. Ведь Великая Русь - это вранье, на самом-то деле была Киевская Русь. Подтасовщики.

      32.01.13, 16:10

      "Вяличие" это как опухоль мозга, чем больше проходит времени тем меньше шансов на излечение!
      По моему вся история раши так запутана во лжи что уже никто не сможет распутать этот клубок, а принять правду об истинном их происхождении не хватает храбрости. И ещё. По моему открещиваться от своих корней грешно. Ну что здесь плохого в том что их предки из угро-финнов?

        Гість: burtka

        42.01.13, 16:21Відповідь на 2 від ab absurdo

        государства "киевская русь" никогда не существовало. слово "киевская" появилось в 19-м веке, для обозначения одного из периодов существования государства под названием "русь".

          Гість: ТарасЧупринка

          52.01.13, 17:35

          У пана burtka, як це видно із його коментарів двійки були не тільки з історії.

            62.01.13, 17:35Відповідь на 3 від Romantik14

              72.01.13, 17:37Відповідь на 5 від Гість: ТарасЧупринка

              його ж небуло, він лікував моцк от знову загострення

                Гість: ТарасЧупринка

                82.01.13, 17:41Відповідь на 7 від Hudson Hawk

                Вибачте, шановний друже, але як можна лікувати те, чого у нього немає і небуло ніколи?

                  92.01.13, 17:47Відповідь на 8 від Гість: ТарасЧупринка

                  *l ol*

                    Гість: ТарасЧупринка

                    102.01.13, 18:11Відповідь на 9 від Lюмен

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      18
                      попередня
                      наступна