хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Половині українських жінок пропонують роботу з “інтимом"

Половині жінок та десятій частині чоловіків хоча б раз під час пошуку роботи траплялися вакансії з пропозиціями “додаткових” послуг інтимного характеру. А у 27% жінок та 7% чоловіків стикалися з пропозиціями інтимних послуг під час проходження співбесіди.

Як підрахували hh.ua, вакансії з пропозиціями "додаткових послуг" інтимного характеру трапляються жінкам у 4 рази частіше, ніж чоловікам. Пропозицій попрацювати кимось на кшталт "асистента керівника з інтимом" ніколи не отримували 85% чоловіків та менше половини жінок (40%).

Серед тих, кому траплялися вакансії "з інтимом", 44% отримали таку пропозицію під час співбесіди, в ході попереднього листування, розмови по телефону чи в Skype. Для більшості опитаних (51%) такі випадки поодинокі. Лише 11% респондентів отримують такі пропозиції постійно, а ще 15% – досить часто.

Що стосується форми пропозиції, то в 55% таких випадків про інтим у службових обов’язках на співбесіді повідомляли прямим текстом, а в 45% – натяками.

Ті, хто бажає найняти на роботу асистента чи секретаря "з інтимом" висувають до кандидатів високі вимоги. Посада передбачає не лише неформальні відносини з керівником (25%) та супровід його у відрядженнях (27%), але й високі професійні навички (ведення справ фірми, організація зустрічей, переговори з партнерами, володіння мовами тощо) (25%) та ненормований робочий графік (23%).

Оклад посади "з інтимом" у більшості випадків не так великий. 42% опитаних зізналися, що за подібну роботу їм пропонували від 5 000 до 10 000 грн. Ще 28% назвали суму від 10 000 до 15 000 грн. І лише 10% респондентів повідомили, що могли б заробити від 15 000 до 25 000 грн. Серед інших варіантів оплати фігурувала схема "оплата за результатами".

Цікаво, що і чоловіки, і жінки однаково часто погоджуються на роботу з інтимом. У тому, що вони хоча б раз приймали подібну пропозицію, зізналися 4% опитаних жінок та 5% чоловіків. Більшість давала згоду через високу зарплату та вигідні умови (43%). 20% опитаних нарікали на скрутне фінансове становище, неможливість знайти іншу роботу і навіть на труднощі в особистому житті. Чоловіки з-поміж інших причин вказували: "люблю секс", "мені подобається", "приваблива начальниця". Жінки – "не бачу, чому ці обов’язки мають не подобатися".

Більшість респондентів (незалежно від статі) вважає роботу "з інтимом" формою проституції. П’ята частина респондентів вважає цю діяльність способом заробити більше грошей та побудувати кар’єру, але називає такий спосіб аморальним. Ще 26% вважають таку роботу порушенням закону та прав людини, а 22% опитаних вважають вимоги "інтимних послуг" сексуальним домаганням.

В опитуванні взяли участь 3061 респондентів, серед яких 57% – чоловіки, 43% – жінки віком від 20 до 35 років.

Як повідомлялося раніше, в Україні професія "кабінетної повії", чи так званої секретарки з інтимом, ймовірно, скоро отримає офіційний статус. Інтернет переповнений такими вакансіями, а за таку посаду роботодавці обіцяють від 11 тисяч гривень і вище.

Від “Аратти”: неабияка наявність і відкритість пропозицій роботи з "сексуальним пакетом" є очевидною ілюстрацією недієздатності МВС.

Спеціально для работодавців з сексуальним ухилом нагадуємо, що примушування до статтевого зв’язку з використанням службового положення є різновидом згвалтування, і в чинному законодавстві кваліфікується як тяжкий кримінальний злочин, за який передбачено позбавлення волі на довгі роки. Сама ж пропозиція до статевого зв’язку під час співбесіди при прийомі на роботу може кваліфікуватися чинним КК як сексуальне домогання, тобто намір до примусового статевого зв’язку, з усіма наслідками - тобто "путівкою на зону".

Чинний КПК покладає саме на МВС боротьбу з цими видами злочнності, яка включа в себе й профілактику, тобто виявлення та постановку на спеціальний облік осіб, схильних до сексуального насильства. Як бачимо, мільярдні кошти платників податків, які йдуть на утримання армії міліціонерів, мають нульовий ефект в частині захисту наших законних прав.

http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19202

9%, 1 голос

91%, 10 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
11

Коментарі

17.12.12, 11:19

хоча це й огидно, та це лише лишній доказ, що наші жінки найкращі!

    Гість: lkjmn

    27.12.12, 12:22

    Питання не втому, що пропонують. Питання: "Чи погоджуються?"

      37.12.12, 19:23Відповідь на 1 від Fred Perry

      ну дык! взять, например, иру фарион...

        47.12.12, 19:51Відповідь на 3 від beet

        і до чого тут Фаріон?

          57.12.12, 20:50Відповідь на 4 від Fred Perry

          а до чого тут "наші жінки найкращі", коли вони з неприхованим задоволенням погоджуються на статус "кабінетної повії"?
          это раньше гордились тем, что:
          "...Зато,мы делаем ракеты
          И перекрыли Енисей,
          А также в области балета
          Мы впереди планеты всей!.."
          а нонче в інтимних послугах
          "Мы впереди планеты всей"
          впрочем, это не конкретно о женщинах, это о так и не получившейся стране.

            67.12.12, 20:53Відповідь на 5 від beet

            Гдє логіка, логіка гдє?

              77.12.12, 21:01Відповідь на 6 від Fred Perry

              боюсь её нет вот уж более 20-ти лет.
              не парься, продолжай гордиться "лишнім доказом"
              хотя, "огидно" всё-же позволяет надеяться...

                87.12.12, 21:05Відповідь на 7 від beet

                в тебе з почуттям гумору не склалося в теперішній ситуації це може погано зкінчитись

                  97.12.12, 21:11Відповідь на 8 від Fred Perry

                  отнюдь как раз енто самое чувство и подтолкнуло меня предложить иру фарион
                  хотим мы или нет, но с недавних пор она - это лицо нашей страны
                  и вот это действительно огидно

                    107.12.12, 21:14Відповідь на 9 від beet

                    І чим вона тобі не вгодила? Про табачника/азірава/янучару/КАЛєснічєнка я щось нічого не чую

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна