хочу сюди!
 

Трям

44 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 30-45 років

Я знаю, що 25% виборців ВО Свобода - російськомовні

Один з лідерів Всеукраїнського об’єднання Свобода Ірина Фаріон стверджує, що 25% виборців партії - російськомовні. Про це вона сказала в інтерв’ю Главкому.

Фаріон пояснила, що закон Ківалова-Колесніченка про регіональні мовимав зворотний ефект – "стимулював російськомовного українця повернутися обличчям до материнської мови".

"Я знаю, що 25% виборців ВО Свобода - російськомовні. Я спілкуюся з ними через соціальні мережі і дуже вдячна цим людям, що вони нас підтримали.Пишуть вони мені російською мовою, але я, звичайно, відповідаю їм українською. Зараз суть у тому, аби створити умови для цих людей, аби їхні діти пішли в українську школу", - заявила новообраний нардеп.

За її словами, на виборах до Ради 16 областей вибрали опозицію і лише 8- Партію регіонів.

"Це означає, що країна якісно і кардинально міняється, у томучислі, в мовному контексті. Закон Колесніченка спрацював не проти української мови, а проти російської мови, тому що російська мова отримала додаткову негативну конотацію. Вони приписали їй інструмент ретроградства - тобто ще раз нагадали, що це мова радянського штибу, через яку нам насаджували радянський образ мислення, який ми категорично не сприймаємо", - зазначила Фаріон.

"Хоча насправді російська - просто одна з 6800 мов, але такі, як Колесніченко, її принизили. Інтелектуальні росіяни п’ять разів перехрестилися від такого захисника і вважають за краще абсолютно від нього дистанціюватися,тому що ні інтелектуально, ні морально, ні політично ця людина не заслуговує нажодні позитивні емоції", - підкреслила вона.

"Тому серед наших виборців є представники різних національностей -це і угорці, і румуни, і величезна кількість етнічних росіян", - сказала Фаріон.

 

17

Коментарі

Гість: burtka

12.12.12, 20:38

и шо, она будет им запрещать называть своих детей русскими именами?

    Гість: Добрый Лео

    22.12.12, 20:47Відповідь на 1 від Гість: burtka

    Она им штрафы будет выписывать! Её мэром надо, людей пугать, чтобы киевляне скорее поняли, что со свободой их свободе - пи...дец.

      Гість: burtka

      32.12.12, 20:56Відповідь на 2 від Гість: Добрый Лео

      мне нравятся такие статьи, они подтверждают, что украинство - это манкуртизм чистой воды, увеличивающий число своих адептов из тех кого они ненавидят. поэтому они лопнут, когда их манкуртам приглянецца новая национальность.

        Гість: Добрый Лео

        42.12.12, 21:03Відповідь на 3 від Гість: burtka

        Они ещё депутатов предложили рассадить в шахматном порядке! Это для того, чтобы Фарион скорее "Валенки" запела и обратно в Компартию попросилась.

          Гість: burtka

          52.12.12, 21:12Відповідь на 4 від Гість: Добрый Лео

          да, они совсем не соображают, что при таком раскладе, 2-м регионалам будет проще "убедить" правильно проголосовать свободовца, сидящего между ними.

            Гість: Добрый Лео

            62.12.12, 21:14Відповідь на 5 від Гість: burtka

            Да их и убеждать особо не придется, квартирки получат и будут голосовать как надо. Из Киева то уезжать обратно в село кому захочется.

              73.12.12, 08:54

              "Інтелектуальні росіяни п’ять разів перехрестилися від такого захисника і вважають за краще абсолютно від нього дистанціюватися"
              Так то ж ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІ росіяни!
              А вот тут ТРОЛЬНІ росіяни зібрались - і стараються, обсирають...

                83.12.12, 08:57

                Прямо вижу как Фарион в "Одноклассниках" переписывается с русскоязычными, заодно подбивая их численность на деревянных счётах.
                Такая фотка "Это мы в Турции"
                А Фарион пишет "добре" и ставит +5.

                  93.12.12, 09:18Відповідь на 7 від Богдан Ляшко

                  "Інтелектуальні росіяни п’ять разів перехрестилися від такого захисника і вважають за краще абсолютно від нього дистанціюватися"
                  Так то ж ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІ росіяни!
                  А вот тут ТРОЛЬНІ росіяни зібрались - і стараються, обсирають...
                  В той час, коли історична батьківщина, люба расєя, стогне і плаче, задихаючись від нестачи робочих рук, коли до Газпрому кирдик підкрадається, а гас у Ямало-Ненецькому окрузі качать нема кому, вони тут словоблудством займаються.

                    Гість: Добрый Лео

                    103.12.12, 14:48Відповідь на 9 від eto*ia

                    Хватает там галичан, не беспокойся.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна