хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Сіоністи вже засудили Тимошенко і Клінтон за успіх "Свободи"

елеканал CNBC побачив зв’язок між рівнем електоральної підтримки політичної партії «Свобода» на парламентських виборах в Україні, її співпрацею з опозиційною «Батьківщиною» Юлії Тимошенко і державним секретарем США Гіларі Клінтон.

Відповідний заголовок новинного сюжету з’явився на каналі у п’ятницю, 2 листопада, повідомляє УКРІНФОРМ.

«Антидифамаційна ліга (АДЛ) та інші єврейські організації засудили Тимошенко (і, побічно, Клінтон) за те, що вони узаконили діяльність антисемітської партії в Україні», - зазначається в заголовку.

У новині розповідається про те, що АДЛ піддала критиці опозиційну партію Юлії Тимошенко в Україні за те, що вона підписала договір про парламентський альянс із «Свободою».

При цьому в сюжеті цитуються слова із заяви національного директора АДЛ у Вашингтоні, Аврама Фоксмана, від 1 листопада, в якій він висловив стурбованість у зв’язку з сильною електоральною підтримкою «Свободи» в Україні.

Він зазначив: «днями Олег Тягнибок знову підтвердив своє твердження, що країною править московсько-єврейська мафія. Лідер партії заявив: час вже віддати Україну українцям. Це було сказано без урахування думки сотень тисяч єврейських українців».

Далі в сюжеті звучить критика на адресу держсекретаря США. Гіларі Клінтон за те, що «вона проігнорувала попередження про домовленості пані Тимошенко» з «Свободою», фактично підтримувала Тимошенко в прилюдних заявах, і, таким чином, «побічно допомогла узаконити діяльність другорядної партії України, яка ніколи раніше не була представлена у ВР».

«Хоча ані Ізраїль, ані АДЛ не називали імені державного секретаря США Гіларі Клінтон, для аналітиків стає ясно, що підтримка держсекретаря США Тимошенко побічно зіграли на руку екстремістської партії Свобода», - сказано в новині.

Як повідомляв УКРІНФОРМ, Антидифамаційна ліга (АДЛ, США) висловила стурбованість у зв’язку з сильною електоральною підтримкою партії "Свобода" на парламентських виборах, зазначаючи при цьому її радикалізм і «антисемітську риторику» під час передвиборчої кампанії.

Відповідну заяву було розміщено 1 листопада на сайті організації. На думку американських правозахисників, ідеологія лідера цієї політсили Олега Тягнибока не враховує настроїв жителів країни загалом.

У заяві наголошується також, що "Свобода" отримала перемогу у трьох західних регіонах і стала другою в Києві, у зв’язку з чим в організації висловлюють занепокоєння з приводу подальшої долі єврейських громад у Києві, Львові та на Заході країни.

«Антидифамаційна ліга» існує майже сто років. Це провідна громадсько-політична правозахисна організація, що бореться з антисемітизмом та іншими формами нетерпимості до євреїв у всьому світі.
http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18893

PS: і як тут не станеш антисемітом, коли тебе до цього штовхають самі семіти. Підтримуємо і дальше "Свободу", якщо бояться її - значить є причини. Слава Україні! (можливо це гасло скоро теж стане антисемітським :))
23

Коментарі

Гість: lkjmn

16.11.12, 10:15

А хто такі "єврейські українці"? Як це розуміти?

    26.11.12, 10:24

    Україною править московсько-єврейська мафія !!! Підтвердження. будь-ласка - 80% усіх багатств України вкрадено в українців жидами за ці 20 років бандитського правління !!!

      36.11.12, 10:47

      Не врахована думка тисяч українських євреїв? А хто врахує думку мільйонів українців?

        46.11.12, 10:50

        Мені здається, що Свободі оте засудження як козакам - до ср...ки))

          анонім

          56.11.12, 13:45

          ПРо цю АДЛ знаю більше 10 років -- і увесь цей час мені до дупи їхня думка!

            Гість: suzerain

            66.11.12, 18:28

            Я не прихильник антисемітів, але, на мою думку, якби євреї менш себе ставили себе над іншими - то й антисемітів було-б не так багато!

              76.11.12, 19:04

              хай йдуть вони лісом! незабуваючи трусити брудними пейсами

                86.11.12, 19:05Відповідь на 6 від Гість: suzerain

                Я не прихильник антисемітів, але, на мою думку, якби євреї менш себе ставили себе над іншими - то й антисемітів було-б не так багато!вони навмисно це роблять, деколи навіть самі собі організовують погроми, щоб потім кричати "жиРда бьють"

                  96.11.12, 19:14

                  Щось дуже активно сіоністи разом із комуністами почали робити синхронні фрикції Не дай Бог ще якась дитинка з цього всього вийде.

                    106.11.12, 19:28

                    Злякались жиди.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      11
                      попередня
                      наступна