хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Свято окупації! До Києва вночі на Майдан введено бронетехніку

Не знаю, якому ідіоту з команди Президента України стукнуло в голову завезти в ніч на 28-ме жовтня різну бронетехніку та важке озброєння часів Другої світової війни радянського виробництва на центральну полощу Майдан у Києві з приводу відзначення якогось нікчемного свята, як 68-ма річниця "визволення України від фашистських загарбників". В день виборів до Парламенту країни це бряцання бронетехніки нічними вулицями столиці - досить зловіще видовище...
Одного окупанта було вигнано - то правда, а при тому замовчується, що одночасно розпочалася нова окупація України московсько-комуністичними фашистами!
Я не буду щось доказувати, а просто наведу цитату з вітальної промови Віктора Януковича і попрошу знаючих реальну і правдиву історію України (не за Табачниковим Дімою!) - отож прошу визначити: це цитата з промови, вартої бути виголошеній у Бикивні чи до сьогоднішнього дня - свята переміни окупанта:
"Воєнне лихоліття, майже трирічне панування в Україні гітлерівського режиму стало страшною трагедією. На фронтах, окупованій території та на чужині - у концтаборах і на каторжних роботах - загинули мільйони співвітчизників. Світла пам'ять про них завжди житиме в наших серцях"
Ще б добре, якби і в голові в кожного була світла пам'ять!
Мені вже доводилось відповідати на закид, що б було, якби нас в Україні не визволили від влади Гітлера? І моя відповідь була однозначна: - Як що було б? Та те саме, що і за радянської влади всі роки її панування в Україні з 1919 по 1941 роки та з 1944 по 1991 ріки: та те саме тотальне нищення українців, яке постійно проводили "радянські визволителі"! Знову використовую наведену цитату з невеличкою корекцією: "Воєнне І МИРНЕ лихоліття ГОЛОДОМОРІВ, майже 70-річне панування в Україні СТАЛІНсько-КОМУНІСТИЧНОго режиму стало страшною трагедією. На фронтах, окупованій території та на чужині - у концтаборах і на каторжних роботах В СИБІРУ - загинули мільйони співвітчизників. Світла пам'ять про них завжди житиме в наших серцях"
І це убожество: "свято зміни окупанта" - відзначають одразу по абсолютному замовчуванні 70-річчя Української Повстанчої Армії з боку влади, але не з боку народу, чому був доказ - марш Києвом багатотисячної маніфестації на відзначення цієї визначної події. А чи багато вийшло святкувати 28-го? Жалюгідні групки "визволителів"-окупантів, яких ніхто з простих мешканців Києва не вітав зі святом, не дарував квітів, не дякував і не супроводжували натовпом на урочистих заходах...
Воно можна було і мені проігнорувати цю нікчемну подію, як її не помітили більшість населення в Україні і навіть ЗМІ, але оте бряцання зброєю - огидне: для чого і для кого ця техніка смерті на Майдані в центрі Києва у день виборів? Для мене це показник того, як теперішня влада страшиться нового повстання українського народу, тому і бряцає раритетною зброєю з прямим натяком, що вона може бути і найновіших взірців з зарядженими бойовими зарядами гарматами.
Не залякаєте! Народ завжди сильніший від влади і жодна зброя народу не зупинить - жодна! Тому це не так свято для владних сил, як показник їх страху, тому і кажу, що тільки ідіот міг цей захід придумати і так по-ідіотськи організувати, де люди мають прийти туди, де в них будуть цілитись стволами танки і гармати, кулемети та інша смертоносна зброя...

Богдан Гордасевич
м. Львів

82%, 32 голоси

18%, 7 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
31

Коментарі

128.10.12, 19:01

Перше

    228.10.12, 19:06

    Янек зі свитою - теж окупанти.

      Гість: Ludmila_1

      328.10.12, 19:21Відповідь на 2 від vov4ik126

      Янек зі свитою - теж окупанти.100%

        428.10.12, 19:23

        Дійсно,а хто знав про таке "свято" раніше??-Суки захотіли побрязкати залізом???-Укакаються!!

          528.10.12, 20:07

          чому це нікчемного? не бачу взагалі сенсу порівнювати які окупанти гірші.. здолали німецьких, потім совєтських, тепер черга донецьких

            628.10.12, 20:13

            ну совкі при владі, чого дивуватися. прапор червоний начепити і нажертися, що поганого?

              728.10.12, 20:44

              Окупаційна влада затрималась від часу 1-го скликання ВР України. Тоді почалася співпраця демократів і комуністів. "маємо що маємо" Тепер логічне продовження і розвиток цього факту.

                828.10.12, 20:56

                Не морочте головоньку! Не відходьте від теми №1! Риги копіюють рашу, це не диво. Краще скажіть чесно чи були на виборах і чому така низька явка у вас на Львівщині??? http://blog.i.ua/user/2675316/1109396/?p=4#p5 Дякую.

                  928.10.12, 23:06

                  Окупанти змінюються і на далі....

                    1029.10.12, 00:14Відповідь на 9 від Ternopol

                    Окупанти змінюються і на далі....окупанти не змінюються, міняється колір і риторика...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна