хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Наодинці з Богом

Дякую за малюнок шановному користувачу "ПИВОМАН"

 

Хоч би що сталося, не втрачай бадьорості.

Л. М. Толстой

 

        Тендітний голос скрипки розливався по кімнаті. Присутні бачили, що майстер не дуже схильний до розмови. В його мелодії вчувся сум... Ніхто не мав бажання якось порушувати плин того, що їм саме довелося слухати. Неприємний серпанок події непомітно відходив у небуття. Усе розчинялося у музиці. Погордість, прикрощі, сум. В усьому можна знайти прихований сенс...

        Гравець помер... Як йому і належало. Випадковість трапляється коли завгодно. А можливо, і не випадковість. Буття набуває своїх обрисів для кожної людини. Але об’єктивність потребує відповідного сприйняття. А це вже особиста справа. «Кожному – своє»... Чи «по заслугам». Залежить від смаку.

         Його улюбленою грою була «класична для цього часу» DOOM”. Це заняття вимагало чимало годин, але навички знаходили належне ставлення і він призвичаївся до гри, до швидкої реакції, до того, що йому доводилося діяти відповідно до ситуації, яка складалася навколо.

         Бог дивився на душу, що “стояла” перед ним. Йому було якось не до вподоби відсилати її до Пекла, але усталений звичай, як і гріхи, що тяжіли над цією душею, вимагали підходу, в якому повною мірою було б окреслено Верховну Справедливість.

         Бог промовив:

Ну що ж... Ти вдосталь грішив, а тому тебе не можна пускати до Раю. Але й справ добрих за життя чимало ти встиг зробити… Давай вчинемо з тобою ось що: ти можеш попросити аби Я виконав три бажання, які б викликали в тебе радість та втіху. Але опісля цього ти маєш відійти до Пекла.

Передусім хотів би отримати IDDQD!

        Подібне викликало в Бога посмішку й він запитав:

Добре, Я виконаю це твоє бажання. Яким же буде наступне?

Мені хотілося б отримати також IDKFA.

І що дозволило б тобі відчути щастя насамкінець?

Нічого більше не потрібно. Лише дозволь вже потрапити до Пекла!!!

Добре. Як забажаєш.

         Кімнатка для вартового була зовсім маленькою. Але це не заважало бажаючим трохи перепочити від буденних клопотів, лежачи на кількох стільчиках, зіставлених разом поруч зі стіною. Додатково для пошановувачів комфорту можна було брати з собою щось м’яке аби підстелити на час вартування (скажімо, ватяний тулуп). Але молодий чорт спостерігав за тим що діялося зовні через маленьке віконечко у дверях. Відсутність досвіду компенсувалася його наполегливістю. Партія нових душ прибула згідно з графіком. Перше чергування не повинно було принести якихось незвичайних пригод. Усе відбувалося саме так, як і повинно було бути згідно з розповідями “колег”. Інструкції щодо цього були цілком зрозумілими, а їх положення, - беззаперечними. Чорт відкрив ворота…

         Опинившись у вузьких переходах, він відчув знайому жагу та пристрасть, яка охопила усе його єство… Йому вже не вперше доводилося насолоджуватися цим виром, що дозволяв ніби опалювати самим лише поглядом усе що було навколо нього. Пекельні коридори не давали змоги місцевим “мешканцям” чинити гідного спротиву цьому непередбаченому нападу. А втім, сім кіл Пекла виявилися не готовими до подібних “маневрів”, що зумовлювалося і їхнім “технологічним призначенням”. Намагання якось забарикадувати переходи провалювалися через потужність зброї та непристосованість самих “барикад” до подібних “перевантажень”.

        Янголи були поінформованими про успіхи їх “потенційного колеги” на “пекельній ниві”. Вшанування обіцяло бути доволі урочистим. Трохи чи не усі зібралися для такої події. Сьоме коло повинно було виявитися особливо жарким, але його пристрасть була палкішою:

Дякую тобі Господи! От і восьмий рівень!!!

Приціл модифікованої зброї спрацював відмінно.


52%, 13 голосів

20%, 5 голосів

28%, 7 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
37

Останні статті

Коментарі

128.11.09, 23:50

ти вибрав не ту професію....

    228.11.09, 23:50Відповідь на 1 від оxхAriyAхxо

    Тобто?

      329.11.09, 02:11Відповідь на 2 від N 47-ий

      ти не дурень а задаєш дурні питання...

        Гість: Angel 00

        429.11.09, 14:37

          529.11.09, 15:42Відповідь на 3 від оxхAriyAхxо

          Дуже ввічливо.

            629.11.09, 15:43Відповідь на 4 від Гість: Angel 00

            Дякую, що зазирнули...

            Приємно здивований. Давно не доводилося Вас бачити. )

              Гість: Краля Галя

              729.11.09, 18:07

              Цікава історія... Я сама колись грала в DOOM, десь в роках 1995-96... І натюрморт в моєму стилі. Потрібно тільки для фото скрипку свою покласти, ноти ікниги. Тільки бюсту Чайковського не маю, але є якийсь інший)))

                829.11.09, 18:13Відповідь на 7 від Гість: Краля Галя

                Дуже вдячний за Ваш відгук... Самому частіше тоді доводилося грати в "Єретика" (в DOOM довелося грати лише кілька разів, - вже майже забув). ))) Було колись. Власне, бюст і наштовхнув мене на думку про додану тут композицію. Теж збіг...

                  Гість: Краля Галя

                  929.11.09, 18:24Відповідь на 8 від N 47-ий

                  Я тоді ще й в тетріс грала)) Як давно це було... Але я ніколи не виставляла безсмерття. Цікавіше було пройти всі рівні самій. В мене тоді ще комп був з 486 процесором,що навіть по американським міркам тоді було зовсім не погано. Як давно це було(( А оповідання цікаве,зовсім нестандартний розвиток подій....Бідне пекло)))

                    1029.11.09, 18:33Відповідь на 9 від Гість: Краля Галя

                    Тетріс... Пригадую. ) Ті роки... Дуже давно.

                    Оповідання написав після того, як проглянув одну підбіркуу анекдотів... Кілька тижнів тому. Оце тільки "оприлюднив".

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      21
                      попередня
                      наступна